Fernox TF1 Omega revolutioneaza tehnologia filtrelor magnetice

Apa care ajunge in centrala termica contine o cantitate mai mica sau mai mare de impuritati. Acestea sunt adunate din aer, atunci cand ploua, din panza freatica sau din sol. Indiferent de sursa, atunci cand vine vorba despre centrale termice, impuritatile pot ingreuna buna-functionare a acesteia, limitandu-i durata de viata.
Filtrul Fernox Tf1 Omega este noul produs lansat de Fernox care ajuta, eficient, sa trateze apa dura ce intra in instalatiile de incalzire. Secretul sau? Fernox Tf1 Omega combina supermagnetii (magnetii neodim) cu tehnologia HPS, oferind centralei dumneavoastra termice protectie la cel mai inalt nivel de performanta. Rezultatul mixului celor doua tehnologii este o metoda unica de filtrare a apei. Acum, particulele de praf, impuritati si reziduuri sunt separate si se stabilesc in partea inferioara a filtrului, de unde pot fi indepartate foarte usor.
O alta caracteristica importanta: filtrul se remarca prin flexibilitate. Poate fi montat in zone restrictive din punctul de vedere al spatiului, atat pe orizontal, cat si pe vertical, in ambele sensuri de curgere a apei. Poate functiona chiar si montat in unghi de 45 °, fara a i se diminua proprietatile. Cat despre curatat, acum nu mai aveti de ce sa va faceti griji! Filtrul Tf1 Omega este usor de curatat, fara a fi nevoie sa i se demonteze unitatea. In plus, ofera avantajul de a putea doza, in mai putin de 30 de secunde, substantele chimice de tratare a apei, utilizand gama Fernox Express.
Placat cu nichel peste o structura din alama, Fernox Tf1 Omega este pe cat de compact, pe atat de eficient. Iar prin design-ul monocromat, se integreaza estetic in locuinta dumneavoastra, indiferent de stilul ales.
Filtrul Fernox Tf1 Omega este construit sa dureze. El vine ca rezultat a peste 50 de ani de experienta in tehnici inovatoare pentru tratarea apei pentru instalatiile sanitare si termice. Astfel, Fernox Tf1 Omega este construit cu precizie inginereasca, la cele mai inalte standarde de calitate. Asa cum, dealtfel, Fernox ne-a obisnuit de la inceput, prin toate produsele pe care le ofera.
Fernox nu lasa niciun produs la voia intamplarii, ci el devine un rezultat al studiilor, testarilor si al dorintei de a inova. “Echipa noastra de cercetare si dezvoltare studiaza constant cum putem imbunatati tehnologia de filtrare a apei, pentru a maximiza eficienta si rezilienta sistemelor de incalzire”, spune Francine Wickham, Global Marketing Director.
Fernox Tf1 Omega functioneaza cel mai eficient atunci cand este folosit in combinatie cu produse de tratare chimica a apei de cea mai buna calitate. Fernox Filter Fluid + Protector este cel care face echipa buna cu filtrul. Are un dispersant activ unic prin care resturile din sistem sunt detectate, separate si depuse in filtru, iar performanta acestuia creste. Folosite impreuna, elimina riscul de coroziune al cazanului si prelungesc durata de viata a centralei dumneavoastra.

(0)

Fernox este compania specializata in solutii de tratare a apei, care investeste constant in calitate si inovatie. Axandu-se atat pe nanotehnologii, cat si pe produse conventionale, Fernox isi asigura in continuare prima pozitie la nivel global in aceasta industrie. Un accent foarte important in reteta succesului este dat de importanta acordata centrelor proprii de cercetare si dezvoltare. Aici, specialistii dedicati cauta formule inovatoare prin care eficienta energetica, reducerea emisiilor de carbon si standardele de calitate sa fie pastrate la cele mai inalte cote.

In momentul de fata, Fernox produce peste 120 de produse chimice pentru curatarea si protejarea instalatiilor termice, plus peste 60 de tipuri de dispozitive si alte echipamente specializate. Pentru toate produsele oferite este urmarit acelasi criteriu, inainte de orice: calitatea. In acest sens, compania este auditata periodic de catre Institutul pentru Standarde de calitate, Fernox bucurandu-se in momentul de fata de certificatele ISO14001, ISO9001, precum si de calificativul de risc zero pentru mediu.

Dintre solutiile create de Departamentul de Cercetare si Dezvoltare, se remarca dispozitivele de filtrare Filter TF1 sau Fernox TF1 Omega, care, in combinatie cu produsele chimice Fernox, asigura protectie suplimentara pentru centralele termice.

Ce este deosebit la Filter TF1 este mai ales faptul ca aceasta gama de filtre combina actiunea hidrociclonica cu ansamblurile de magneţi proiectate special, pentru eliminarea impurităţilor, atât magnetice, cât şi non-magnetice, din apa din sistem. Toate impuritatile vor fi retinute, in siguranta, in interiorul filtrului. Filter TF1 poate fi instalat usor, chiar si in spatii restrictive, la care accesul nu este foarte la indemana. Curatarea acestuia se va face rapid, fara a fi nevoie de dezasamblare.

Fernox Filter TF1 Omega se bucura de un design compact, ce nu necesita un spatiu mare pentru asamblare sau curatare. Se monteaza usor, ba chiar poate functiona chiar si pozitionat in unghi de 45°, iar curatarea se va face, la fel ca la fratii sai din aceeasi gama Filter TF1, fara a fi nevoie de demontarea unitatii. Astfel, Fernox Filter TF1 Omega este perfect pentru zonele inguste, pentru conducte verticale sau orizontale. Liniile de design sunt simple, elegante, ce il fac un accesoriu usor de integrat in cromatica locuintei dumneavoastra, indiferent de stilul de design interior ales.

Pentru a avea mai multe detalii despre filtrele din gama Fernox TF1, dar si despre solutiile chimice care vin in ajutorul centralei dumneavoastra pentru cresterea eficientei energetice si pentru reducerea emisiilor de carbon, nu ezitati sa ne contactati sau sa accesati pagina cu Produse Fernox sau pentru comenzi online: Produse Fernox – AristonShop.

(0)

Intr-o perioada in care internetul de mare viteza este din ce in ce mai prezent in viata noastra, iar tehnologiile se dezvolta tot mai mult, este firesc sa ne dorim sa putem controla prin smartphone sau tableta nivelul de confort din locuinta. Acum, termostatul Ariston Cube S Net aduce tehnologia in casa dumneavoastra si va asigura conditiile optime pentru functionarea in siguranta a centralei termice.

Prin aplicatia Ariston Net, impreuna cu kitul de conectare Sensys Net si termostatul Wi-Fi Cube S Net, oricare centrala Ariston din gama One poate fi programata de la distanta, fiind conectata cu telefonul mobil, tableta sau cu un PC clasic. Setarea centralei se poate face acum foarte usor datorita interfatei intuitive a aplicatiei, care permite controlul asupra temperaturii optime dintr-o camera anume sau din tot apartamentul, schimbarea regimului de lucru vara sau iarna, activarea functiei AUTO sau chiar o programare pe ore sau zile, in functie de obiceiurile dumneavoastra de consum.

Noul termostat Cube S Net vine cu o serie de beneficii, special concepute pentru a usura accesul la setarile centralei termice, chiar si pentru persoanele ce nu au foarte multe cunostinte tehnice. Astfel, acesta are o interfata prietenoasa, usor de folosit, in care ecranul vine cu rezolutie mare si cu butoane tactile, totul fiind customizat intr-un design Italian de ultima generatie. Design-ul modern se imbina cu functionalitatea, intr-un mix perfect echilibrat, pentru a va ajuta sa fiti mereu conectat cu centrala dumneavoastra. Tehnologia modulanta permite sesizarea temperaturii aerului din incapere si reglarea ei, in functie de setarile facute de catre dumneavoastra, atat manual, cat si de la distanta, prin aplicatia Ariston Net. In curand, controlul vocal prin intermediul smartphone-ului va fi posibil, tocmai pentru a face accesul la confort cat mai facil si intuitiv.

Siguranta este una dintre prioritatile noastre. Din aceasta cauza, puteti sta fara grija chiar si atunci cand dispozitivul Cube S Net se deconecteaza temporar de la internet: el va functiona dupa programul setat anterior, ce s-a transmis centralei cand conexiunea la internet era stabilita. Iar prin conectarea cu telefonul mobil, veti primi notificare in caz ca aceasta conexiune a fost avariata si ce puteti face pentru a o restabili, tot printr-o simpla apasare a tastelor de pe telefon.

Tehnologia device-urilor interconectate prin internet necesita niste masuri de securitate speciale, tocmai pentru a proteja datele personale, dar si pentru o disponibilitate ridicata a serviciului. De aceea, Ariston a ales sa gazduiasca aplicatia Ariston Net in mai multe data centers. In plus, pentru un grad ridicat de siguranta, aplicatia se conecteaza la kit-ul Sensys Net si Cube S Net cu un nume de utilizator si o parola, ce permite accesul la setarile centralei doar persoanelor autorizate.

Pentru mai multe detalii despre noul termostat Wi-Fi Cube S Net, contactati-ne si vom fi mai mult decat bucurosi sa va raspundem la intrebari si sa va fim alaturi pentru o alegere inspirata.

(0)