fb_pixel

buy-back centrale termice

buy-back centrale termice

Conexiuni Professional Service (CPS), service Platinum certificat Ariston, este partenerul dumneavoastră de zi cu zi. Noi punem pe primul plan siguranţa şi confortul dumneavoastră, pentru a vă ajuta să luaţi mereu cele mai bune decizii. Si pentru că o decizie bună se bazează, în primul rând, pe informaţie, Conexiuni Professional Service (CPS) este un atent observator al trend-urilor din industrie şi îşi adaptează mereu ofertele pentru a pre-întâmpina nevoile dumneavoastră.

Programul “Buy-back centrale termice” urmează tendinţa naturală de creştere a pieţei de înlocuiri de produse vechi, ce nu mai sunt eficiente din punctul de vedere al clasei energetice şi al consumului. Implicit  vă încurajează să vă îmbunătăţiţi calitatea vieţii prin înlocuirea echipamentului termic uzat cu o centrală termică noua în condesare, de ultimă generaţie cu avantaje multiple, la preţuri avantajoase, conform regulamentului.

Perioada de desfasurare a programului “Buy-Back centrale termice”

Programul buy-back centrale termice este disponibil în perioada 17-02-2022 – 30-04-2023. In aceasta perioada în care puteţi beneficia de extra garantie la achiziționarea unei centrale termice in condensare comercializate de către Ariston Thermo Group.

Centrala termică în condensare nu este o achiziţie, ci o investiţie pentru o viaţă liniştită.

Avantajele achizitionarii unei centrale termice noi prin programul buy-back centrale termice:

  • Costuri scăzute la factură. Consum de energie cu până la 30% mai mic;
  • Design nou si atrăgător
  • Funcţii noi de ultima generatie
  • Prietenoasa cu mediul. Emisii scazute de carbon şi noxe, prin schimbătorul de căldură din oţel-inox cu modul premix;
  • Durata mare de viaţă Centralele termice în condensare se bucură de o tehnologie de ultimă generaţie, ce le prelungeşte durata de viaţă de până la 15 ani.

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre programul Buy-back centrale termice, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service.  Telefonic la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

Va multumim ca ati ales Professional Service![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][handy_woo_codes codeswoo=”product_category” items_number=”100″ columns_number=”3″ cat_slug=”centrale-termice-ariston-buy-back” title=”Centrale termice disponibile prin program BUY-BACK”][/vc_column][/vc_row]