Centrala termica Ariston Genus One Net 24 (include Cube S Net)

4,950.00lei

IN STOC

SKU: 3301113-2 Categorie:

Descriere

Ariston Genus One Net 24 RF

Ariston Genus One Net 24 RF face parte din nou gama de centrale termice in condensare marca Ariston. Gama One de centrale termice Ariston prin noua tehnologie a condensariii si accesoriile de termoreglare ridica eficienta si perfomantele pentru a se putea incadra in Clasa Energetica A+.

Noul schimbator de caldura XtraTech

Noul schimbator de caldura patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One. Construit pentru a garanta performanta pe intreaga durata de viata, aceasta componenta este o solutie exclusiva branduita si patetata Ariston. Schimbatorul de caldura XtraTech are fiabilitate imbunatatita: sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marit cu 142%, astfel sunt reduse problemele obstructive si scaderea pierderilor de sarcina.

Sistem nou de aprindere

Inovativul Ignition System cu controlul automat al arderii si al tipului de gaz garanteaza perfomante constante pe toata durata de viata a cazanului, un control si o siguranta sporita

  • Sistem inteligent auto-adaptabil la diferite situatii, sporind robustetea si optimizarea (creste durata de viata a arzatorului)
  • monitorizare continua a arderii pentru a detecta prompt situatii anormale / periculoase.

Totul pentru un confort permanent

  • Confort complet prin Producerea apei calde menajere aproape imediat, reducand consumul de apa rece;
  • Programare orara integrata;
  • Programarea incalzirii saptamanale direct din centrala;
  • Autodiagnoza – sistem de autodiagnoza, pentru intretinere si verificare periodica;

Hi-Tech Look

Interfata cu ecran tactil de inalta rezolutie, ecran LCD cu text complet si meniu intuitiv din care puteti seta cu usurinta temperatura dorita si activarea functiilor.

Conectivitate Smart

  • Pregatit pentru functia Ariston Net
  • Tehnologia BusBridgeNet® este construita sa integreze si alte produse Ariston, astfel incat sa puteti sa combinati mai multe produse pentru optimizarea consumului

Ariston CUBE S NET WI-FI programabil

Termostat Ariston CUBE S NET WI-FI programabil beneficiaza de un set de functii moderne, ce garanteaza o economisire a sistemului de incalzire de pana la 40%. Termostatul dispune de functia de control prin internet, ce poate fi accesata prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone, care ajusteaza atat temperatura ambientala, cat si pe cea a apei calde menajere.
Printre beneficiile principale ale acestui tip de termostat se numara utilizarea facila, precum si posibilitatea de a planifica modul in care este utilizata energia, avand un efect direct asupra reducerii consumului de energie.

Caracteristici termostat WI-FI programabil Ariston CUBE S NET:

tip conexiune: cu fir
conectare internet: modul wi-fi integrat
alimentare: BUS
interfata: display TFT / 3 butoane de touch
control apa calda menajera: setare temperatura apa calda menajera
notificari alerte: mesaj generic
erp: VI + 4%
Functii termostat WI-FI programabil Ariston CUBE S NET
setare temperatura incalzire
programare orara
manual
vara – iarna
incalzire – racire
functia de override
functia de vacanta
OFF (sistem)
functia BusBridgeNet – utilizatorul este informat permanent in legatura cu temperatura din interiorul incaperii, sistemul avand posibilitatea de a economisi energie in timp ce isi ajusteaza functionarea pana la temperatura optima


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre centrala termica Ariston Genus One Net 24 RF, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Centrala termica Ariston Genus One Net 24 (include Cube S Net)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *