Reduceri!

Filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact fara robineti

375.00lei

IN STOC

SKU: 62151 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

fernox tf1 compact 1

Filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact, este un filtru de sistem încorporat și magnetic, de înaltă performanță. Filtru Fernox TF1 Compact este ideal pentru spațiile mici și restrânse. Acest filtru simplu de instalat, din plastic compozit se potrivește pentru conductele verticale și orizontale în mai multe orientări. Designul său permite captarea resturilor magnetice și nemagnetice prin utilizarea acțiunii hidro-ciclonice și a ansamblurilor de magneți special proiectate pentru a colecta și a reține resturile din filtru înainte de a le îndepărta în siguranță.

Filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact este realizat dintr-un polimer tehnologizat, potrivit pentru sistemele de încălzire și răcire Polimerul ranforsat cu fibră de sticlă are o bună rezistență la hidroliză, precum și o rezistență ridicată la deformare și abraziune. Polimerul este compatibil cu glicolii și aditivii utilizați în mod normal pentru sistemele de încălzire centrală.

Filtru Fernox TF1 Compact a fost proiectat pentru asigurarea unor pierderi minime de presiune și pentru menținerea unei eficiențe ridicate de colectare. Hidrociclonul unic, un ansamblu cu magnet și zona cu debit redus au fost proiectate pentru a permite filtrului să colecteze o gamă de agenți de contaminare a sistemului, fără a afecta restul sistemului de încălzire.

Filtru Fernox TF1 Compact utilizează o gamă de componente de înaltă calitate, care asigură o performanță optimă a filtrului. Toate supapele de izolare sunt proiectate pentru a permite utilizatorilor să le utilizeze cu ușurință manual, asigurând în același timp o conexiune sigură la sistem și la punctul de service. Magnetul este fabricat din magnet neodim de primă clasă, care permite o rată de captare cu o eficiență ridicată, precum și o filtrare robustă, asigurând un nivel de colectare continuu și consecvent.


Caracteristici Filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact fara robineti

 • Filtru în linie pentru sistem de performanţă ridicată
 • Ideal pentru utilizare în spaţii restrânse şi în zone de acces
 • Uşor de montat – capacitate de orientare multiplă
 • Se curăţă rapid şi uşor, fără demontarea unităţii
 • Elimină impurităţile din sistem
 • Poate fi montat pe conducte verticale şi orizontale
 • Nu va bloca sau restricţiona debitul

Specificații tehnice Filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact fara robineti

 • Temperatură maximă: 100°C
 • Presiunea maxima de lucru: 3bar
 • debit maxim: 50 L/min
 • caracteristicile magnetice – 9000 Gauss ansamblul magnet din neodim cu fibre de sticlă de plastic din nylon.

Performante filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact fara robineti

  • Lichide adecvate: Apă / Soluții de inhibare pe bază de glicol / Gama de substanțe chimice Fernox / Aditivi pentru sistem
  • Procent maxim de glicol: 50%
  • Presiune maximă de lucru: 50 L/min
  • Temperatură maximă de lucru: 100⁰C
  • Rată de captare: Până la 100% din contaminanții sistemului

Utilizare, montare si dozare filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact

Filtru antimagnetita TF1 Compact poate fi conectat direct la sistemul de conducte folosind racordurile de robinet furnizate. Filtrul poate fi instalat în oricare dintre cele 24 de poziții separate permise de mecanismul său de admisie/evacuare unic. Filtrul Fernox TF1 Compact (Brevet eliberat în Marea Britanie cu nr. 2448232) este un filtru integrat de înaltă performanță, care combină acțiunea hidrociclonică cu ansamblurile de magneți special concepute, pentru a elimina atât agenții de contaminare magnetici, cât și pe cei nemagnetici din apa din sistem, reținându-i în interiorul filtrului. Filtrul poate fi instalat pe conducte verticale sau orizontale, în funcție de direcția fluxului indicată de săgeata de pe colector. Filtrul este conceput pentru a proteja cazanul de efectele dăunătoare ale resturilor de coroziune circulante, care s-au adunat în sistem ca urmare a unei reacții chimice rezultate în urma contactului dintre apă și metale amestecate utilizate în cadrul unui sistem de încălzire și răcire. În mod ideal, filtrul trebuie montat pe conducta de retur la cazan și poate fi instalat la un unghi de până la 45⁰ din poziția verticală dacă spațiul sau înălțimea la nivelul capului sunt limitate.

Princiu de functionare filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact

Apa contaminată intră în filtru prin colector, transportând o varietate de resturi din sistem și particule în suspensie. Aceste resturi, inclusiv impurități feroase, cum ar fi magnetite, se deplasează prin tubulatură și în corpul principal al filtrului.

Filtru antimagnetita TF1 Compact Filter folosește filtrarea hidrociclonică. Un hidrociclon este un dispozitiv static care aplică forța centrifugală unui amestec lichid pentru a accelera separarea particulelor.

Acțiunea ciclonică a fost concepută pentru a transforma viteza lichidului de intrare în mișcare rotativă. Pe măsură ce apa intră în filtru, acesta se învârte în jurul și în jos în exteriorul filtrului, transportând particule cu el. Forma filtrului a fost concepută pentru a crea o zonă cu debit scăzut în partea inferioară unde sunt depozitate particule mai grele.

Hidrociclonul din filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact a fost optimizat pentru a permite capacitatea maximă de filtrare atât a materialului magnetic, cât și a celui nemagnetic.

Odată ce fluxul de apă a ajuns în partea de jos a filtrului, apa se deplasează înapoi în sus prin centrul filtrului TF1 Compact, transportând particulele peste teaca magnetului, promovând filtrarea magnetică suplimentară și îmbunătățind capacitățile de colectare ale filtrului.

Orice murdărie colectată în filtru poate fi apoi eliminată prin scoaterea magnetului din teacă și deschiderea supapei de golire. Această procedură este indicată în ghidul de curățare și nu necesită oprirea sistemului și nici dezasamblarea filtrului.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact fara robineti, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Material

Metal, Plastic

Destinat pentru

Centrale termice

Tip Produs

Filtru, Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru antimagnetita Fernox TF1 Compact fara robineti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *