fb_pixel
instalare ct2

INSTALARE CENTRALA TERMICA

ARISTON si CHAFFOTEAUX

Instalare centrala termica este un serviciu premium oferit de catre Conexiuni Professional Service

“Eliminarea subvenţiilor, facturile tot mai mari, precum şi dorinţa de confort determinã tot mai mulţi români sã opteze pentru instalare sistem propriu de încãlzire”, spune Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice de apartament.

Instalarea unei centrale termice proprii poate aduce o economie de pânã la 20% din valoarea facturii lunare dacã se ţine cont de câteva aspecte importante în achiziţionarea centralei termice potrivite fiecãrui apartament.

Conexiuni Professional Service este partenerul dumneavoastrã în alegerea centralei termice potrivite, oferind într-o primã instanţã clienţilor sãi consultanţã. Consilierea clienţilor şi punerea întrebãrilor corecte pentru a lua în calcul toate aspectele înainte de achiziţionarea centralei termice sunt extrem de importante pentru echipa Conexiuni Professional Service, întrucât randamentul şi eficienţa încãlzirii depind de modelul de centralã termicã folositã, de suprafaţa ce urmeazã a fi încãlzitã, de dimensionarea corectã a ţevilor şi nu în ultimul rând de folosirea robineţilor şi fitingurilor la dimensiuni corecte.

Cu un portofoliu de peste 20.000 de clienţi mulţumiţi şi cu experienţã în domeniu din anul 2001, Conexiuni Professional Service oferã servicii integrate pentru instalarea centralelor termice din gamele Ariston, Chaffoteaux şi Rendemax.

Instalarea centralei termice pe pozitia de functionare si racordarea la circuitele tehnologice:apa,aer,gaz, se face doar de catre firme autorizate I.S.C.I.R. conform legii PTA1/2010.

Indicatorii sãi de performanţã si dotãrile tehnico-materiale de calitate, echipa de tehniceni calificatã si scolarizata de catre producatorul centralelor ARISTON si CHAFFOTEAUX ,autorizatã ISCIR pentru inerventii de service,verificari tehnice periodice,instalare,montaj, precum şi un serviciu de dispecerat care funcţioneaza 365 zile pe an, pentru a prelua şi procesa în cel mai scurt timp solicitãrile de service.

DE CE SA ALEGI

CONEXIUNI PROFESSIONAL SERVICE (CPS)?

  • Asistenta tehnica
  • Piese originale cu garantie 24 luni
  • Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
  • Diagnosticarea corecta a defectiunii
  • Interventie in maxim 24h
  • Toate interventiile se fac cu personal inalt calificat

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul instalare centrala termica, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!