Reduceri! PACHET NOU

Pachetul Instalatorului

744.00lei760.00lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Pachetul instalatorului este format din:

 • Filtru Fernox TF1 Omega
 • Fernox Protector Filter Fluid+
 • Fernox Cleanear F8

 

Specificatii Fernox TF1 Omega

Filtrul TF1 Omega este fabricat din aliaj de alamă prelucrat cu nichel de înaltă rezistență, potrivit pentru sistemele de încălzire și răcire. Componentele din alamă sunt placate cu nichel pentru a crește durabilitatea și rezistența, ceea ce înseamnă că filtrul este compatibil cu o gamă de glicoli și aditivi utilizați în sistemele de încălzire centrale.

Filtrul TF1 Omega a fost proiectat pentru asigurarea unor pierderi minime de presiune și pentru menținerea unei eficiențe ridicate de colectare. HPS intern, un ansamblu cu magnet și zona cu debit redus au fost proiectate pentru a permite filtrului să colecteze o gamă de agenți de contaminare a sistemului, asigurând în același timp faptul cu acestea nu afectează restul sistemului de încălzire.

Filtrul Fernox TF1 Omega utilizează o gamă de componente de înaltă calitate, care asigură cea mai bună performanță a filtrului. Magnetul este fabricat din neodim de primă clasă, care permite o rată de captare cu o eficiență ridicată, în combinație cu separatorul de particule hidronic din oțel inoxidabil, care permite filtrarea continuă și consecventă a unei game de agenți de contaminare a sistemului.

 

Utilizare, montare și dozare

Proiectat pentru instalarea pe sistemele de încălzire de uz casnic pe conductele de dimensiune adecvată. Filtrul poate fi ușor montat pe conducte orizontale sau verticale în ambele direcții ale debitului. Filtrul este conceput pentru a proteja cazanul de efectele dăunătoare ale resturilor de coroziune circulante, care s-au adunat în sistem ca urmare a unei reacții chimice rezultate în urma contactului dintre apă și metale amestecate utilizate în cadrul unui sistem de încălzire și răcire. Sunt oferite instrucțiuni de instalare. Filtrul TF1 Omega poate fi instalat pe conducte verticale sau orizontale, în funcție de direcția fluxului indicată de săgeata de pe colector. Filtrul TF1 Omega trebuie montat pe conducta de retur la cazan și poate fi instalat la un unghi de până la 45⁰ din poziția verticală.

Ambalare, depozitare și siguranță

La fel ca în cazul tuturor produselor magnetice, dacă aveți montat un stimulator cardiac, trebuie acordată întotdeauna atenție suplimentară la manipularea oricărui filtru magnetic.
Ambalare individuală , cu instrucțiuni incluse. Nu sunt necesare condiții de depozitare speciale.

Performanțe

Lichide adecvate:
Apă
Soluții de inhibare pe bază de glicol
Gama de substanțe chimice Fernox / Aditivi pentru sistem

Procent maxim de glicol – 50%
Presiune maximă de lucru – 50 L/min
Temperatură maximă de lucru – 100⁰C
Rată de captare – Până la 100% din contaminanții sistemului

Principiu de funcționare – Apa contaminată intră în filtru prin colector, transportând o varietate de resturi din sistem și particule în suspensie. Aceste resturi, inclusiv impurități feroase, cum ar fi magnetite, se deplasează prin tubulatură și în corpul principal al filtrului.
Apa este împinsă în jos spre partea inferioară a filtrului datorită caracteristicilor de flux proiectate create în filtru de separatorul de particule hidronic (HPS). Acțiunea HPS ajută la separarea particulelor de murdărie ținute în suspensie de apă, precum și la direcționarea acestor particule către o zonă proiectată cu debit scăzut la baza filtrului.
Fluxul dinamic al apei din filtru permite inclusiv captarea impurităților feroase de către ansamblul magnetic de mare putere.
Pentru a ieși din filtru, apa trebuie să treacă peste teaca magnetului și în jurul HPS, apoi să iasă din colector. Astfel, resturile din sistem întâmpină dificultăți la ieșirea din unitate și sunt fie prinse în zona cu debit redus, fie captate de magnetul puternic, ceea ce înseamnă că prin filtru se va evacua doar apă curată.
Orice murdărie colectată în filtru poate fi apoi eliminată prin scoaterea magnetului din teacă și deschiderea supapei de golire. Această procedură este indicată în ghidul de curățare și nu necesită oprirea sistemului sau dezasamblarea filtrului.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Corpul filtrului – Alamă forjată (EN 12165-CW617N-DW), placată cu nichel
Colector– Alamă forjată (EN 12165-CW617N-DW), placată cu nichel
Magnet – Neodim
Separator de particule hidronic – Oțel inoxidabil
Inel elastic de siguranță – Oțel inoxidabil
Supapă de golire – Alamă turnată placată cu nichel
Supape de izolare (dacă e cazul) – Alamă turnată placată cu nichel
Garnituri și șaibe – EPDM

Specificatii Fernox Protector F1

Protector F1 este inhibitorul lider de piață, care previne coroziunea și formarea depunerilor de calcar în sistemele de încălzire centrală. Acest produs de înaltă performanță oferă o protecție superioară prin combinarea unică a trei inhibitori ai particulelor organice, care se leagă de metal în interiorul sistemului de încălzire pentru a proteja împotriva reziduurilor alături de inhibitori anodici care reacționează cu suprafața metalică a sistemului pentru a crea un strat protector, și inhibitori catodici care se combină cu săruri pentru apă dură pentru a forma un strat insolubil. Fernox Protector F1 include de asemenea un control îmbunătățit al pH-ului, care asigură că nivelul pH-ului apei din sistem nu scade sub 6,5 sau crește peste 8,5 – intervalul optim al pH-ului pentru prevenirea coroziunii și a acumulării de calcar. În conformitate cu reglementările locale și cele mai bune practici și pentru protecția pe termen lung a sistemului, nivelurile de concentrație trebuie menținute și verificate anual ca parte a service-ului centralei sau al sistemului de încălzire. Protector F1 este compatibil cu toate celelalte produse Fernox și este potrivit pentru utilizarea cu toate materialele și metalele utilizate în sistemele de încălzire centrală, inclusiv aluminiu.

 • Protejează împotriva coroziunii și a depunerilor de calcar din sistemele de încălzirea centrală metalică mixtă pentru a preveni defecțiunile și defectarea prematură a centralei.
 • Când este utilizat împreună cu Cleaner F3, consumul de gaz necesar încălzirii unei camere scade cu până la 15%
 • Oprește ventilarea frecventă a radiatoarelor și previne apariția zonelor reci
 • Reduce costurile de întreținere, menține eficiența energetică și economisește costurile cu combustibilul
 • Sprijină cerințele de garanție ale producătorului centralei termice
 • Înaltă performanță, non-toxic, ecologic – formulă aprobată de NSF, KIWA și Belgaqua

Specificatii Fernox Power Cleaner F8

Power Cleaner F8 este o soluție de curățare pe bază de acid citric, de mare putere, creată pentru eliminarea sedimentelor, reziduurilor și depunerilor de calcar din instalațiile de încălzire contaminate considerabil.

Ideal pentru scenarii de reabilitare și înlocuire de boilere, atunci când instalațiile existente trebuiesc curățate bine și rapid; puterea acestei soluții rapide, cu pH neutru, asigură o curățare de calitate superioară într-un timp cât mai scurt.
Un singur recipient de soluție concentrată poate fi folosit pentru a trata sisteme centrale de încălzire mai mari de până la 130 de litri (16 radiatoare unice) sau 250m2 de încălzire prin pardoseală.

Power Cleaner F8 ajută la spălările de tip powerflush (sub presiune) și sporește eficacitatea proceselor de curățare manuale și magnetice.
Această formulă care nu formează spumă înseamnă că la locul respectiv este nevoie de mai puțin timp pentru eliminarea resturilor de soluție de curățare din sistem.

Formula sa cu pH neutru înseamnă și că nu este nevoie de niciun produs ulterior de neutralizare. Este compatibil cu toate metalele și materialele utilizate de obicei pentru sistemele de încălzire, inclusiv aluminiu.

 • Soluția puternică de curățare, rapidă, pe bază de acid citric, elimină sedimentele, reziduurile și depunerile de calcar din sisteme existente, contaminate semnificativ
 • Ideal pentru scenarii de reabilitare și de schimbare a boilerelor
 • Restabilește eficiența încălzirii și prelungește durata de viață a sistemului
 • O sticlă de 500 ml reciclabilă tratează până la 130 litri de apă din sistem (16 radiatoare) și echivalentul a 250 m2 de sisteme de încălzire sub podea.
 • Formulă cu pH neutru – nu este nevoie de nicio substanță de neutralizare, prin urmare contribuie la economisirea timpului și a cheltuielilor în teren

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul Instalatorului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *