Salus 500 – Termostatul inteligent

Tehnologia este în continuă mişcare, iar device-urile din ce în ce mai performante şi mai precise ne ajută să ţinem pasul cu ea. Atunci când vorbim despre locuinţe inteligente, avem nevoie şi de soluţii inteligente, care economisesc nu doar bani, ci mai ales timp.

Dacă vă doriţi să aveţi mereu situaţia sub control, chiar şi atunci când nu sunteţi acasă, răspunsul este Salus 500 – termostatul inteligent controlat prin internet. Acum este mult mai uşor să optimizaţi temperatura din casă şi apa caldă, având toate informaţiile necesare la un touch distanţă.

Partenerul dumneavoastră de zi cu zi, Salus 500 este uşor de conectat la PC sau la smartphone, oferindu-vă posibilitatea de controlare a centralei prin internet, prin sistemul wireless. Uşor de instalat, compatibil cu orice tip de centrală termică, intuitiv şi eficient, cu un design atrăgător şi modern ce are incorporat display touch screen, termostatul wireless elimină o sursă de stress şi micşorează semnificativ factura la combustibil.

Pentru controlarea centralei termice de pe telefon, termostatul inteligent Salus 500 vine în pereche cu aplicaţia de mobil, disponibila atât pe IoS, cât şi pe Android. Aceasta se instalează rapid şi va funcţiona ca un asistent personal, care, pe de o parte, vă va trimite alerte şi notificări periodice, iar pe de alta, va face posibilă setarea centralei termice direct de pe telefon. Cu ajutorul aplicaţiei de mobil veţi primi, in funcţie de setări, zilnic, săptămânal sau chiar anual rapoarte privind consumul de curent electric, astfel că valoarea facturii nu va mai fi niciodată o surpriză pentru dumneavoastră şi veţi şti mereu cât aţi consumat. În plus, prin numărul mare de funcţionalităţi de care se bucură, puteţi programa centrala să vă încălzească apa caldă la un anumit interval orar, să ia în considerare temperatura din aer atunci când setează căldura şi astfel să se auto-regleze în funcţie de factorii climatici interni sau externi sau să primească alertă prin geo-localizare când sunteţi la o anumită distanţă de casă şi să pregatească apa caldă sau încălzirea.

Termostatul Salus 500 oferă astfel o serie de avantaje ce vor face din casa dumneavoastră un spaţiu confortabil, modern şi customizat termic în funcţie de preferinţele dumneavoastră.