Reduceri!

Fernox Boiler Noise Silencer F2 Express

150.00lei

IN STOC

SKU: 58231 Categorie:

Descriere

Fernox Boiler Noise Silencer F2 Express, este proiectat pentru a reduce zgomotul centralei termice. Este ideal pentru a fi utilizat cu toate tipurile de centrale termice și este compatibil cu toate metalele și materialele utilizate în mod obișnuit in sistemele de incalzire, inclusiv cele din aluminiu.

Fernox Boiler Noise Silencer F2 Express

  • Reduce zgomotul centralei termice
  • Îmbunătățește eficiența transferului de căldură
  • Compatibil cu toate dispozitivele de protecție
  • Non-toxice, prietenos cu mediul
  • Poate fi lăsată în sistem permanent
  • Compatibil cu toate metalele și materialele utilizate în mod obișnuit în sistemele de încălzire

Despre Fernox:

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, filtre de încălzire centrală, consumabile sanitare și servicii de testare si diagnosticare. Fernox a pionierat în dezvoltarea produselor eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile, în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de Cercetare și Dezvoltare și a investit într-o vastă echipă de cercetători și dezvoltatori din Marea Britanie, SUA și India.

Sediul Central Fernox se află în Woking, Marea Britanie. Fernox deține multiple fabrici în Europa. Fernox are birouri locale locale în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA. Fernox are intenția de a se extinde în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, Fernox a fost achiziționat de către Platform Specialty Products (PSP). Un Producător mondial diversificat dedicat pentru produse de înaltă tehnologie cât și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox operează ca afacere subsidiară a MacDermid Performance Solutions Group.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Fernox Boiler Noise Silencer F2 Express, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Metal, Plastic

Tip Produs

Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fernox Boiler Noise Silencer F2 Express”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *