Reduceri!

Fernox Cleaner F5 Express

95.00lei

IN STOC

SKU: 58775 Categorie:

Descriere

banner fernox f5 express

Fernox Cleaner F5 Express este un produs sub formă de aerosol conceput pentru dozarea simplă şi rapidă a sistemului, fără murdărie sau alte inconveniente pentru utilizator. Ca toate soluţiile de curăţare Fernox Cleaner, Fernox Cleaner F5 Express este un agent de curăţare neutru eficient.

Fernox Cleaner F5 Express a fost conceput pentru curăţarea instalaţiilor noi înainte de punerea în funcţiune, în conformitate cu standardul BS7593:1992. Fernox F5 Express îndepărtează reziduurile de flux decapant şi alte impurităţi din instalaţie, contribuind astfel la prelungirea duratei de viaţă a sistemului.

Fernox Cleaner F5 Express poate fi utilizat împreună cu pompa Fernox Powerflow MKII şi cu toate mărcile de aparate de spălare sub presiune cunoscute pentru a îndepărta toate reziduurile, nămolul şi calcarul din sistemele existente. Astfel, va restabili eficienţa termică şi va elimina sau va reduce zgomotul produs de centralele termice din sistemele puternic contaminate.

Dacă sistemul este puternic colmatat, se recomandă utilizarea soluţiei Fernox DS40 System Cleaner.

Fernox Cleaner F5 Express este un produs neutru, nepericulos care conţine o cantitate potrivită de inhibitori. Este compatibil cu toate metalele şi materialele utilizate în mod obişnuit în sistemele de încălzire centrală.

Pentru o protecţie continuă pe termen lung, sistemul trebuie curăţat şi purjat foarte bine în conformitate cu standardul BS7593:1992

Specificatii Fernox Cleaner F5 Express

  • Rapid, convenabil şi simplu de utilizat.
  • Dozare în 30 de secunde
  • Introducere în instalaţie prin adaptorul caloriferului sau prin bucla de umplere furnizată
  • Recipient 100% reciclabil
  • Compatibil cu toate metalele şi materialele, inclusiv aluminiu
  • Îndepărtează nămolul şi depunerile de calcar
  • Rrestabileşte eficienţa termică
  • Îndepărtează reziduurile de flux decapant şi alte impurităţi
  • Formulă neutră, nepericuloasă şi ecologică

Aplicare și dozare

Fernox Cleaner F5 Express va proteja un sistem de dimensiuni medii (100 litri sau până la zece radiatoare individuale) și poate fi adăugat printr-un radiator sau buclă de umplere. Fernox Cleaner F5 Express poate fi distribuit direct într-un orificiu de aerisire a radiatorului sau într-o buclă de umplere a sistemului utilizând adaptorul special adecvat livrat împreună cu produsul. Aplicările suplimentare / repetate ale Fernox Cleaner F5 Express pot fi necesare, pentru sistemele mai mari sau dacă sistemele sunt puternic au un grad sunt foarte murdare.

Proprietăți fizice

Culoare: chihlimbar
Miros: Faint
Formă: lichid
pH (conc): 7
pH (soluție 1%) 7,5 – 7,8
SG: 1,2 (20 ° C / 68 ° F)

Ambalare, manipulare și depozitare

Fernox Cleaner F5 Express este livrat în flacon de 280ml cu un set de aplicatoare universal. Fernox Cleaner F5 Express este clasificat ca nepericulos. Dar, ca și în cazul tuturor substanțelor chimice, nu lăsați la îndemâna copiilor. În cazul contactului cu pielea sau cu ochii; clătiți imediat cu multă apă. Purtați mănuși potrivite.

Despre Fernox:

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, filtre de încălzire centrală, consumabile sanitare și servicii de testare si diagnosticare. Fernox a pionierat în dezvoltarea produselor eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile, în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de Cercetare și Dezvoltare și a investit într-o vastă echipă de cercetători și dezvoltatori din Marea Britanie, SUA și India.

Sediul Central Fernox se află în Woking, Marea Britanie. Fernox deține multiple fabrici în Europa. Fernox are birouri locale locale în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA. Fernox are intenția de a se extinde în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, Fernox a fost achiziționat de către Platform Specialty Products (PSP). Un Producător mondial diversificat dedicat pentru produse de înaltă tehnologie cât și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox operează ca afacere subsidiară a MacDermid Performance Solutions Group.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Fernox Cleaner F5 Express, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Metal, Plastic

Tip Produs

Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fernox Cleaner F5 Express”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *