fb_pixel

Conexiuni Professional Service vă propune Nevis, noul aer condiționat cu tehnologia 3D inverter în clasa energetică A+++ de la Ariston, disponibil în versiune unică și multi (până la cinci unități interne). Grație accesibilității practice, Ariston Nevis este usor de instalata si oferă o întreținere rapidă și ușoară, cum ar fi panoul frontal detașabil pentru un acces usor la unitatea de aer conditionat pentru a înlocui rapid placa electronică sau motorul ventilatorului. Ariston Nevis, este echipat cu un senzor pentru pierderealichidului de răcire, raportat printr-un mesaj de eroare de unitate.

Climatizzatore-Interno
Echipat cu sistem Aromoterapie, Ariston Nevis, dispune de un filtru poros, care, combinat cu uleiuri esențiale, poate improspata camera printr-un difuzor de parfum. Mai mult, datorită filtrului anti-miros elimină mirosurile neplăcute și compuși organici volatili, în timp ce filtrul Platinum elimină bacteriile, mucegaiul și previne cauzele celor mai frecvente alergii.

Cu NEVIS, proiectat pentru o instalare ușoară și întreținere ușoară, Ariston ajunge la trei ani in avans clasa de eficiență energetică A +++.

Ariston Nevis este disponibil in Romania prin Ariston Service – Conexiuni Aero-Klima.