fb_pixel
instalare aer conditionat

Instalare aer conditionat

Montare aer conditionat

Un aparat de aer conditionat poate sa aiba un important cuvant de spus in gradul de confort pe care il resimti atunci cand esti acasa sau la birou. De asemenea, acesta poate sa contribuie la sanatatea celor care isi petrec majoritatea timpului in interior, deoarece reuseste sa regleze umiditatea, sa filtreze aerul, eliminand poluantii din interior si sa asigure o temperatura optima.
Pentru a putea oferi toate avantajele insa, aparatul de aer conditionat trebuie sa fie de buna calitate si sa fie instalat corect.

Montam si instalam aparate de aer conditionat oriunde in Bucuresti si ilfov

La CPS.com.ro gasiti o echipa de profesionisti care te ajuta cu alegerea aparatului de aer conditionat perfect si cu instalarea lui pentru o eficienta maxima. O instalare corecta poate sa prelungeasca durata de viata a aparatului cu pana la 30% si poate creste gradul de confort.
Atunci cand aveti nevoie de un aparat de aer conditionat nou va oferim urmatoarele servicii:
 • Va ajutam sa alegeti aparatul perfect si il transportam gratuit pana la dumneavoastra acasa;
 • Ne consultam cu dumneavoastra pentru a gasi cel mai bun loc de amplasare a aparatului;
 • Instalam echipamentul de climatizare;
 • Perforam peretele pentru a asigura eliminarea aerului viciat;
 • Efectuam toate conexiunile, atat la interior, cat si la exterior;
 • Efectuam proba de functionare.

Costul serviciile noastre pot sa difere in functie de lungimea traseului frigorific. In principiu, percepem o taxa de 550 de le pentru instalarea aparatului de aer conditionat ( contine consola de sustinere a unitatii externa ) si 90 de lei / ml de traseu frigorific ( contine teava de cupru, cablul electric, izolatia si toate elementele de care este nevoie ).

Care este cel mai bun loc pentru instalarea unui aparat de aer conditionat?

Cel mai bun loc pentru instalarea aparatului de aer conditionat se alege in functie de cateva criterii:

 • Curentul generat de aer nu trebuie sa bata perpendicular pe corpul persoanelor din incapere;
 • Fluxul de aer trebuie sa fie indreptat catre fereastra, deoarece fereastra este principala sursa de caldura pe timp de vara;
 • Unitatea interna trebuie sa fie instalata la minim 8-10 cm de tavan;
 • Traseul frigorific trebuie sa fie de minim 1.5 metri;
 • Unitatea externa trebuie sa fie instalata la minim 10-15 cm de perete. Cu cat este mai mare distanta, cu atat circulatia aerului se va face mai usor;

In functie de locul pe care il alegeti si toate criteriile de care trebuie sa tinem cont pentru o functionare corecta a aparatului, gasim cele mai bune solutii, asigurandu-ne ca va puteti bucura de un confort termic total.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul montare si instalare aer conditionat, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

PROMOȚII