fb_pixel
garantie extinsa centrale termice

Radiatoare HM din Germania

Garantia calitatii

HM Heizkörper este o marca ce simbolizeaza calitatea superioara si produse inovatoare. În cadrul companiei se fabrica radiatoare de marca înca din anul 1963.

Îmbinând tehnologia productiei de ultima ora cu aportul celor mai noi descoperiri din domeniu, în acest moment compania HM opereaza o fabrica de productie dinamica, cu o capacitate de peste 4000 de radiatoare în fiecare zi.

Marca „Fabricat în Germania” reprezinta o decizie strategica pe care compania a luat-o atunci când a ales poztionarea acestei fabrici. Personalul calificat si, totodata, devotat asigura calitatea înalta si constanta a produselor fabricate.

Coordonarea tuturor fluxurilor proceselor cu structurile eficiente sub acelasi acoperis creeaza cele mai bune conditii pentru un nivel înalt al competitivitatii. Radiatoarele HM reprezinta un standard în domeniu, iar calitatea si durabilitatea produselor este data de utilizarea echipamentelor de productie avansate, dar si de atenta supraveghere în faza de productie. Garantia radiatoarelor HM este de 12 ani.

Avantajele radiatoarelor HM:

  • Design Unic – grila de ventilaflflie este rotunjita catre fata;
  • Panouri laterale sudate – pentru un radiator mai compact si mai solid;
  • Grila de ventilatie se poate scoate prin simpla tragere în sus – permite curatarea foarte facila în interior, datorita sistemului de fixare prin cleme elastice;
  • Este reversibil – sistemul de prindere permite montarea radiatorului pe ambele fete (în cazul în care una din fete se zgârie sau se loveste în timp);
  • Usor si rapid de instalat – noul sistem de prindere este foarte solid si usor de utilizat;
    • grosimea tablei pentru panou este de 1,25 mm.

Radiatoare compacte

Radiatoarele sunt realizate cu o distanta între canalele de apa de 33 1/3 mm. Sunt produse din tabla de otel de calitate DC 01 si grosime de 1,25 mm

Radiatoare Panouri

Panourile sunt perfect prelucrate în versiune compacta.

Grila de aerisire în partea superioara, cu o forma eleganta si cu cleme de fixare sudate, de asemenea este usor de scos pentru curatarea interna a radiatorului. Panourile laterale sunt profilate si extrem de stabile, sudate unitar. Radiatoarele cu înaltimea de 300 mm si 400 mm sunt dotate cu un numar dublu de aripioare de convecflie.

Suprafata radiatoarelor este tratata cu vopsea cu pulbere de rasina epoxidica si grunduita prin imersie, prin metode care protejeaza mediul. Se utilizeaza metoda de anaforeza de ultima generatie. Presiunea de lucru este de 10 bar, pentru sisteme de încalzire cu apa calda pâna la 110˚C. Testarea se face la 13bar.

Cerere oferta pret radiatoare

13 + 5 =


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre radiatoarele HM, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

PROMOȚII