fb_pixel
cps pompe de caldura

INSTALARE POMPE DE CALDURA

INTRETINERE POMPE DE CALDURA

Cu o pompă de căldură se poate reduce costul total de încălzire şi răcire, folosind doar energia stocată în natură. Aceasta reprezintă instalaţia care transferă căldura de la un mediu mai rece către un mediu mai cald. Cel mai adesea, pompele extrag căldura din apă, din aer sau din pământ/sursa geotermală şi o transferă în casă, prin intermediul încălzirii prin pardoseală, a radiatoarelor etc.

Astfel, pompa de căldură extrage iarna căldura din pământ, apă sau aer, iar apoi, cu ajutorul unui compresor montat în interior, agentul frigorific se încălzeşte la o temperatură şi mai ridicată.
Ulterior, acesta răspândeşte căldura în interiorul locuinţei. Vara, ciclul se inversează iar locuinţa este răcită.

Professional Service oferă soluţii personalizate cu privire la montarea şi întreţinerea pompelor de căldură având în vedere faptul că cea dintâi activitate se face în funcţie de mai mulţi parametri ce trebuie urmăriţi cu strictete: volumul şi suprafaţa spaţiului ce urmează a fi încălzit, numărul persoanelor ce urmează a consuma apa caldă, numărul de camere în care se va furniza apa caldă etc.

DE CE SA ALEGI

CONEXIUNI PROFESSIONAL SERVICE (CPS)?

  • Asistenta tehnica
  • Piese originale cu garantie 24 luni
  • Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
  • Diagnosticarea corecta a defectiunii
  • Interventie in maxim 24h
  • Toate interventiile se fac cu personal inalt calificat

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul instalare pompe de caldura, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

PROMOȚII