Intretinere centrala termica este un servicium premium asigurat de catre Conexiuni Professional Service

Intretinere centrala termica

Intretinere centrala termica

Intretinere centrala termica

Orice sistem de încãlzire conţine supape, ventile, vase de expansiune, fitinguri şi ţevi sau conducte. Toate acestea formeazã un sistem metalic în care, prin încãlzirea şi amestecarea conţinutului (apã, pastã de lipit, reziduuri), se formeazã o reacţie chimicã ce produce gaz de hidrogen şi nãmol ce dãuneazã funcţionãrii corecte a centralei şi care poate fi chiar dãunãtor sãnãtãţii utilizatorilor.

Conexiuni Professional Service oferã servicii complete de intretinere centrala termica şi spãlare instalaţii, folosind solutii profesionale Fernox compatibili cu orice metale, inclusiv aluminiul, oţelul inoxidabil sau fonta, dar şi cu conductele din plastic. Aceştia au rolul de a inhiba procesul natural de coroziune şi depunere de calcar, asigurând astfel viaţã îndelungatã şi sigurã centralei termice.

Spalare instalatie

Spãlarea instalaţiei se face sub presiune, pentru a elimina sigur şi uşor depunerile de nãmol şi reziduurile. Acest tratament este recomandat şi asigurat de echipa Conexiuni Professional Service şi înainte de instalarea centralei termice noi, pentru a proteja şi prelungi durata de viaţã a instalaţiei.

Protectie suplimentara

Pentru protecţie suplimentarã doveditã, folosirea filtrului Fernox Total Filter TF1 este foarte indicatã. Precum s-a dovedit, prin spãlarea instalaţiei sub presiune, doar un procent de 80% din reziduuri este îndepãrtat. Restul se poate îndepãrta fie prin folosirea acizilor, soluţie nerecomandatã de echipa Conexiuni Professional Service datoritã acţiunii lor foarte agresive, fie prin folosirea filtrelor special concepute. Acesta are scopul de a asigura protecţia suplimentarã pentru pompã şi supape, împotriva reziduurilor desprinse, care circulã prin sistem şi care ar putea afecta conductele din plastic şi produce blocaje.

Filtrul Fernox Total Filter TF1 este un filtru unic, opac, cu acţiune dublă hidrociclonică şi magnetică, compatibil cu conducte cu diametrul de 22 mm şi 28 mm. Acesta poate fi montat fie pe verticală, fie pe orizontală, şi toate fitingurile necesare pentru configuraţie sunt livrate împreună cu produsul.

Prin aceste mãsuri de protecţie şi întreţinere a centralei termice se asigurã utilizarea corectã a tratamentului apei din circuitele termice şi eficienţa sistemului de încãlzire pe termen lung. În plus, prin apelarea la specialiştii Conexiuni Professional Service pentru servicii de întreţinere şi de spãlare instalaţii, centrala termicã va funcţiona corect, consumul de curent va fi în parametri normali, iar emisia de CO2 se va menţine la un nivel scãzut.

De ce sa alegi Conexiuni Professional Service?

 • Asistență tehnică
 • Piese originale cu garanție 24 luni
 • Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
 • Diagnosticarea corecta a defecțiunii
 • intervenție în maxim 24h
 • toate intervențiile se fac cu personal de inaltă calificare

Pachet promotional intretinere centrala termica

fernox f3f1

Pachetul include

 • Solutie chimica Fernox Cleaner F3
 • Solutie chimica Fernox Cleaner F1
 • Manopera (maxim 100L apa sau 10 radiatoare)

Pret: 815 lei

Pachet promotional intretinere centrala termica

fernox f3f1omega

Pachetul include

 • Solutie chimica Fernox Cleaner F3
 • Solutie chimica Fernox Cleaner F1
 • Filtru Fernox TF1 Omega
 • Manopera spalare instalatie termica cu pompa sub presiune pentru maxim 100L apa sau 10 radiatoare.

Pret: 1315 lei


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul intretinere centrala termica, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!