Conexiuni Professional Service

cps-partener-platinum

Conexiuni Professional Service – Service-ul de incredere pentru confortul casei tale!

 

Conexiuni Professional Service (CPS), service si partener autorizat Ariston, Chaffoteaux, Rendamax, Elco, Midea, Hitachi si Fernox, ofera clientilor sai solutii personalizate si consiliere constanta pentru servicii de calitate in domeniul climatizarii resedintei dvs.

Cu experienta din anul 2001 pe piata din Romania, CPS s-a diferentiat de competitorii sai directi prin echipa sa dedicata de specialisti, prin capacitatea de a asculta activ si de a sustine eficient nevoile clientilor si prin calitatea serviciilor prestate. Eforturile sale sustinute au fost recunoscute prin numeroase atestari si testimoniale ale clientilor satisfacuti, precum si prin clasarea pe locul 2 in Top Afaceri Romania 2014.

CPS asigura servicii integrate de climatizare, incalzire, piese de schimb, service garantie si post garantie pentru marcile Ariston, Chaffoteaux, Rendamax, Elco, Midea, Hitachi şi Fernox, care ofera multiple avantaje pentru clienti din punctul de vedere al raportului cost-calitate.

Conexiuni Professional Service (CPS) este din anul 2015 partener Platinum pentru rezultatele deosebite, calitatea serviciilor oferite si orientarea catre client.
Informatii si noutati despre CPS puteti gasi si pe paginile de social media https://facebook.com/cpscomrohttps://instagram.com/ariston.service sau puteti contacta un consultant la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@cps.com.ro

Filosofie

Management-ul performantei este cel care sta la baza bunei desfasurari a activitatilor Conexiuni Professional Service. Printr-o incurajare constanta a potentialului capitalului uman de care dispune, compania considera cã satisfactia clientului este asigurata doar de o echipa motivata, care impartaseste viziunea si valorile proprii Conexiuni Professional Service si de calitatea exceptionala a serviciilor oferite.

Viziune

Conexiuni Professional Service se evidentiaza prin interesul special acordat nevoilor clientilor sai, manifestat atat prin oferirea produselor de inalta clasa tehnologica, cat si prin consilierea constanta din partea echipei de specialisti.

Valori

 • Profesionalism
 • Comunicare eficienta
 • Initiativa
 • Determinare
 • Castigarea si sustinerea satisfactiei clientilor

Recomandari

bcr-leasing

Claudiu Stanescu - Director General

BCR Leasign

Primul proiect comun, respectiv montarea unor aparate de aer conditionat la principalele noastre sedii din Bucuresti, a fost demarat in anul 2007. Pe langa produsele de buna calitate puse la dispozitie, Conexiuni Professional Service a dovedit un inalt nivel calitativ pentru serviciile oferite.

mateibals

Dr.Adrian Streinu-Cercel - Manager

INBI Prof. Dr. Matei Bals

Conexiuni Professional Service , a respectat clauzele contractuale din care mentionam: normele metodologice privind protectia mediului, protectia muncii, sistemul de management al calitatii, graficul de executie si conditiile tehnice impuse.

strabag

Ing. Liviu Mihaila

STRABAG

Proiectul demarat in acest an intre STRABAG SRL si Conexiuni Professional Service SRL se dovedeste a fi doar inceputul unei relatii de afaceri de lunga durata.

nopicture

Adrian Apostu - CEO

MEDCONS INSTAL SA

Apreciem operativitatea si eficienta manifestate in solutionarea cerintelor noastre, Conexiuni Professional Service dovedindu-se un partener de incredere, serios si foarte dedicat.

sigla partener premium

Ariston Romania

Conexiuni Professional Service, membra Ariston Service Club, este recunoscuta ca PARTENER PLATINUM pentru rezultatele deosebite, calitatea serviciilor oferte si orientarea catre client.

De ce sa alegi Conexiuni Professional Service(CPS)

 • Asistenta tehnica
 • Piese originale cu garantie 24 luni
 • Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
 • Diagnosticarea corecta a defectiunii
 • Interventie in maxim 24h
 • Toate interventiile se fac cu personal inalt calificat