DitraHeat Cutaway Feet Crop

Încălzirea în pardoseală, o metodă din ce mai cautata în domeniul încălzirii termice care beneficiaza de mare popularitate în rândul oamenilor, aceasta reprezentând o metodă rapidă, eficientă şi mai puţin vizibilă de încălzire a unei încăperi, ceea ce conduce la un confort accentuat şi la posibilitatea mai facilă de decorare a spaţiului, dată fiind lipsa instalaţiilor tradiţionale, de cele mai multe ori stridente. Totodata reprezinta si o metoda de a economisi pe termen lung factura la gaze, chiar daca la inceput costurile pt implementarea acestei solutii tehnice sunt mai mari.

Professional Service ofera posibilitatea de alegere dintr-o gama diversa de instalatii de incalzire. In acest sens, unul dintre cele mai noi sisteme de incalzire pe care il poate realiza este incalzirea in pardoseala. Acest sistem termic are la baza incalzirea spatiului cu ajutorul unor corpuri de incalzire amplasate sub parchet sau sub pardoseala, in general.

Incalzirea in pardoseala are avantaje considerabile fata de incalzirea clasica, prin intermediul corpurilor de incalzire montate pe perete. In primul rand, luand in considerare eficienta sistemulul de incalzire, este de mentionat ca cel prin pardoseala este cu mult superior celui care foloseste radiatoarele clasice (caloriferele). Un alt avantaj foarte important in cazul acestui sistem de incalzire este economia pe termen lung.

Totodata, incalzirea in pardoseala consuma energie electrica mai putina cu aproape 35% decat sistemele clasice de incalzire, ceea ce va duce la o amortizare rapida a investitiei de instalare si la o economie considerabila pe termen lung.

Desi este un sistem de incalzire relativ pe piata din Romania, echipa de specialisti de la Professional Service are experienta si pregatirea necesare pentru a realiza proiecte eficiente de acest tip.

Galerie Video