fb_pixel
garantie extinsa centrale termice

Spalare instalatii termice

pentru buna functionare a sistemului de incalzire centrala

Bine ați venit în lumea serviciilor noastre profesionale de spălare a instalațiilor termice, realizate cu soluții de înaltă calitate de la Fernox. Suntem dedicați să vă aducem performanță sporită, eficiență și durabilitate în sistemul dvs. de încălzire, prin intermediul serviciilor noastre specializate.

Spalarea instalatiei de incalzire si a centralei termice este o actiune care trebuie inclusa in procesul de mentenanta a intregului sistem. Caloriferele, instalatia si centrala trebuie sa fie curatate inca din momentul in care sunt montate si ulterior, o data la ceva timp.

Cu ajutorul produselor de top de la Fernox, aducem o abordare inovatoare în curățarea și întreținerea instalațiilor termice. Soluțiile noastre profesionale sunt concepute pentru a elimina sedimentele, reziduurile și impuritățile acumulate în timp în interiorul instalațiilor termice, ceea ce duce la o performanță mai redusă și la potențiale defecte.

Avantajele spalarii instalatiei termice

Spalarea instalatiei termice aduce numeroase beneficii, printre care:

 • Eficienta energetica sporita: Curatarea instalatiei ajuta la optimizarea consumului de energie, reducand costurile si contribuind la protejarea mediului inconjurator;
 • Performanta imbunatatita: O instalatie curata functioneaza mai eficient, asigurand o incalzire uniforma si rapida a spatiului;
 • Reducerea zgomotului: Spalarea instalatiei elimina depunerile care pot provoca zgomote neplacute in timpul functionarii;
 • Prevenirea problemelor: Curatarea periodica a instalatiei previne aparitia unor probleme mai grave, cum ar fi coroziunea, blocarea sau scurgerile;
 • Durata de viata prelungita: Mentinerea curateniei instalatiei termice ajuta la prelungirea duratei de viata a echipamentelor si componentelor.

Cand trebuie spalata instalatia termica?

Recomandam spalarea instalatiei termice in urmatoarele cazuri:

 • Dupa instalare: Pentru a elimina eventualele reziduuri si a asigura functionarea optima a sistemului;
 • In cazul unor probleme de functionare: Daca observati ca instalatia nu incalzeste corespunzator, face zgomote neobisnuite sau prezinta semne de coroziune;
 • Ca parte a intretinerii periodice: Pentru a mentine eficienta energetica si a prelungi durata de viata a instalatiei, este recomandat sa efectuati o spalare periodica, cel putin o data la 3-5 ani;

Oferim servicii de spalare, folosind produse profesionale Fernox si pompa de spalare Fernox Powerflow Flushing Machine MK III

Pentru a va oferi servicii de spalare de inalta calitate, folosim produse profesionale Fernox si pompa de spalare Fernox Powerflow Flushing Machine MK IIII. Aceste produse si echipamente ne ajuta sa curatam eficient instalatiile termice si sa le protejam de eventualele probleme viitoare. Prin folosirea produselor Fernox, asigurăm îndepărtarea depunerilor nedorite, prevenind astfel blocajele, coroziunea și deteriorarea componentelor.

Fernox Power Cleaner F8: Acest agent de curatare puternic se bazeaza pe acid citric, o solutie extrem de eficienta si eficace in indepartarea depunerilor si murdariei acumulate in sistemele de incalzire. Fernox Power Cleaner F8 dizolva rapid si in siguranta calcarul, depunerile de oxizi si alti contaminanti, fara a afecta componentele instalatiei. Fiind compatibil cu toate metalele si materialele plastice din instalatiile termice, F8 este o alegere excelenta pentru curatarea si restaurarea performantei sistemului.

Fernox Filter Fluid + Protector: Acest tratament inovator combina proprietatile de filtrare si protectie, oferind o protectie impotriva coroziunii si a depunerilor in sistemele de incalzire centrala. Fernox Filter Fluid + Protector contine particule magnetice care se ataseaza de depunerile si reziduurile din instalatie, facilitand indepartarea acestora prin filtrare. In plus, acest produs ajuta la prelungirea duratei de viata a componentelor instalatiei si la mentinerea eficientei energetice.

Fernox Protector F1: Acest produs de protectie este special conceput pentru a preveni coroziunea si depunerile in sistemele de incalzire centrala. Fernox Protector F1 creaza un strat de protectie in instalatie, care inhiba formarea de depuneri si coroziune, mentinand performanta sistemului la un nivel optim. Utilizarea regulata a Protectorului F1 ajuta la reducerea costurilor de intretinere si la prelungirea duratei de viata a echipamentelor si componentelor.

Fernox Cleaner F3: Acest detergent concentrat este formulat pentru a indeparta eficient murdaria si reziduurile din sistemele de incalzire centrala. Fernox Cleaner F3 actioneaza in profunzime pentru a elimina contaminantii precum grasimile, uleiurile si depunerile de oxizi, contribuind la optimizarea functionarii sistemului de incalzire. Acest detergent este compatibil cu toate materialele si metalele din instalatiile termice si poate fi utilizat in siguranta inainte de aplicarea tratamentelor de protectie, cum ar fi Fernox Protector F1.

Pompa de spalareFernox Powerflow Flushing Machine MKIII : este conceputa pentru a asigura o spalare eficienta si rapida a instalatiilor termice. Acest echipament de ultima generatie ne permite sa curatam si sa protejam instalatia termica, asigurand o functionare optima si o durata de viata indelungata a instalatiilor.
Dupa folosirea produselor Fernox, Powerflow Flushing Machine inlatura resturile de coroziune, noroi sau calcar, decalcifiaza sistemul, elimina zgomotul centralei si face totul foarte rapid.

De ce sa lucrezi cu noi pentru spalarea instalatiei termice?

Recomandam spalarea instalatiei termice in urmatoarele cazuri:

 • Pentru ca stim ceea ce facem. Avem personal calificat, cu o experienta bogata;
 • Pentru ca folosim doar produse de cea mai buna calitate;
 • Pentru ca nu pierdem timp. Intervenim in maxim 24 de ore si suntem eficienti.
Beneficiile colaborării cu noi includ îmbunătățirea eficienței energetice, reducerea consumului de combustibil și prelungirea duratei de viață a sistemului dvs. de încălzire. Prin utilizarea soluțiilor profesionale de la Fernox, vă asigurăm că veți beneficia de un sistem mai fiabil, mai eficient și mai ecologic.

Fie că aveți nevoie de spălarea instalației termice din locuință sau din mediul de afaceri, suntem aici pentru a vă oferi servicii de calitate superioară, susținute de experiența noastră vastă și de produsele de încredere de la Fernox. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem îmbunătăți performanța instalației dvs. termice și a vă asigura un mediu confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

Cat costa spalarea instalatiei termice?

Obtine acum o cotatie de pret gratuita prin completarea formularului de mai jos.

Formular solicitare oferta spalare instalatie termica:

11 + 6 =


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul spalare instalatiei termice, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

PROMOȚII