fb_pixel
Home 9 Articole si noutati 9 Buy-Back centrale termice Ariston

Buy-Back centrale termice Ariston

de | Articole si noutati | 0 comentarii

4Programul “Buy-back centrale termice” urmează tendinţa naturală de creştere a pieţei de înlocuiri de produse vechi, ce nu mai sunt eficiente din punctul de vedere al clasei energetice şi al consumului. Implicit  vă încurajează să vă îmbunătăţiţi calitatea vieţii prin înlocuirea echipamentului termic uzat cu o centrală termică noua în condesare, de ultimă generaţie cu avantaje multiple, la preţuri avantajoase, conform regulamentului.

Perioada de desfasurare a programului “Buy-Back centrale termice”

Programul buy-back centrale termice este disponibil în perioada 01-01-2024 – 31-12-2024. În aceasta perioada puteţi beneficia de extra garanție la achiziționarea unei centrale termice în condensare comercializate de către Ariston Thermo Group.

Avantajele achizitionarii unei centrale termice noi prin programul buy-back centrale termice:

1. Economisirea Energiei și a Banilor

  • Centralele termice noi sunt mai eficiente energetic, ceea ce înseamnă facturi mai mici la încălzire.
  • Ariston oferă, de asemenea, 2 ani de extra-garanție pentru centralele termice noi, asigurându-vă liniștea.

2. Protecția Mediului

  • Înlocuirea centralelor vechi reduce amprenta de carbon și poluarea, contribuind la un mediu mai sănătos pentru toată lumea.

3. Fiabilitate și confort

  • Centralele termice Ariston sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, asigurând un climat confortabil în locuința dumneavoastră
  • Serviciile oferite prin centrul de service conexiuni Professional Service Partner Platinum asigură intervenții rapide și profesionale.

Procesul de înlocuire a centralei termice prin programul buy-back centrale termice Ariston 2024

1. Evaluare gratuită

  • Un expert Conexiuni Professional Service, service autorizat Ariston va evalua centrala termică veche și va propune o soluție potrivită pentru locuința dumneavoastră.

2. Înlocuire profesională

  • Echipa noastră de profesioniști va instala centrala termică nouă în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

3. Extra Garanție Ariston

  • După instalare, beneficiați de 2 ani de extra-garanție Ariston pentru un confort fară griji.

Centrale termice Ariston ce pot fi achizitionate prin programul buy-back centrale termice 2024:


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre programul Buy-back centrale termice, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service.  Telefonic la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

PROMOȚII