fb_pixel
instalare boiler

INSTALARE BOILERE

BOILERE ELECTRICE / BOILERE PE GAZ / BOILERE TERMOELECTRICE

Serviciile de instalare boiler sunt cruciale pentru funcționarea eficientă și sigură a acestuia. Pentru proprietarii de locuințe sau spații comerciale care optează pentru această soluție eficientă de producere a apei calde menajere, este crucial să apeleze la servicii specializate și autorizate în domeniu.

O instalare incorectă poate duce la diverse probleme, inclusiv scurgeri de apă, suprasolicitare a instalației electrice sau chiar riscuri de incendiu. Astfel, pentru a evita aceste situații neplăcute și pentru a asigura o funcționare sigură și eficientă a boilerului, se recomandă să apelați la personal calificat și autorizat pentru instalare.

Un centru de service autorizat de către producător este alegerea ideală pentru intervențiile de instalare și de service ulterioare. Aici, personalul specializat are cunoștințe avansate despre produs și acces la piese de schimb originale, garantând astfel calitatea și fiabilitatea serviciilor prestate.

Un alt beneficiu major al colaborării cu un service autorizat este legat de garanția atât pentru produs, cât și pentru manoperă. Astfel, proprietarii de boilere electrice pot beneficia de repararea gratuită a eventualelor defecțiuni în perioada de garanție, fără a-și afecta drepturile sau investiția inițială.

Operaţiunea de instalare a boilerelor trebuie executată conform reglementărilor în vigoare, numai de către personal autorizat, din acest punct de vedere Professional Service vine în ajutorul clienţilor.

Care sunt cele mai comune tipuri de boilere?
Alegerea tipului de boiler reprezintă un aspect important de luat în considerare atunci când se decide asupra achiziției și instalării. Există mai multe variante disponibile pe piață, iar alegerea celui potrivit depinde de nevoile specifice ale fiecărui utilizator.

Printre cele mai comune tipuri de boilere se numără boilerele electrice (vezi boilere electrice Ariston), boilere pe gaz (vezi boilere Ariston pe gaz) și boilere termoelectrice (vezi boilere termoelectrice Ariston). Boilerele electrice sunt alimentate de energie electrică și sunt preferate pentru versatilitatea și ușurința lor în utilizare, fiind ideale pentru locuințele care nu au acces la alte surse de energie sau pentru cei care doresc o soluție independentă.

Pe de altă parte, boilerele pe gaz utilizează gaz natural sau propan pentru încălzirea apei, fiind preferate în zonele în care există o rețea de gaz bine dezvoltată sau acolo unde costurile de energie electrică sunt mai ridicate.

Există și boilere termoelectrice, care utilizează surse alternative de energie, precum energia solară sau cea geotermală, pentru încălzirea apei. Acestea sunt ecologice și economice pe termen lung, contribuind la reducerea amprentei de carbon și a facturilor la energie.

În funcție de preferințe și posibilități, proprietarii pot alege între aceste variante pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile lor. Indiferent de tipul de boiler ales, instalarea și service-ul autorizat rămân esențiale pentru asigurarea funcționării optime și a siguranței pe termen lung a echipamentului.

Alegerea boilerului si service-ului potrivit.

Alegerea tipului de boiler potrivit, instalarea și service-ul autorizat reprezintă aspecte critice pentru utilizarea eficientă și durabilă. Prin alegerea unui centru de service autorizat, proprietarii se asigură că investiția lor este protejată și că vor beneficia de confort și siguranță pe termen lung. Nu este doar o opțiune inteligentă, ci și o necesitate pentru cei care își doresc o funcționare optimă a echipamentului lor.

DE CE SA ALEGI

CONEXIUNI PROFESSIONAL SERVICE (CPS)?

  • Asistenta tehnica
  • Piese originale cu garantie 24 luni
  • Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
  • Diagnosticarea corecta a defectiunii
  • Interventie in maxim 24h
  • Toate interventiile se fac cu personal inalt calificat

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul instalare si intretinere boilere, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

PROMOȚII