fb_pixel

Boiler electric Ariston LYDOS HYBRID WI-FI

SKU: Nu se aplică Categorie:

2,650.00lei2,900.00lei

ÎN STOC

lei

Lydos Hybrid Wifi de la Ariston este un boiler electric inovator, care îmbină eficiența termică superioară cu tehnologia avansată pentru a oferi o soluție optimă de încălzire a apei. Acesta utilizează o combinație de energie electrică și pompe de căldură pentru a maximiza eficiența energetică, reducând astfel consumul de energie și emisiile de carbon. Capacitatea sa de conectivitate Wi-Fi permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze funcționarea aparatului de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile.

Produsul este dotat cu un rezervor emailat cu titan, care asigură durabilitatea și rezistența la coroziune, și un anod activ electronic pentru o protecție suplimentară. De asemenea, dispune de funcții inteligente precum auto-diagnosticarea, care ajută la identificarea rapidă a oricăror probleme tehnice, și un sistem de încălzire rapidă, ideal pentru situații în care este necesară o cantitate mare de apă caldă într-un timp scurt.

Capacitatea de încălzire a apei este ajustabilă, ceea ce face Lydos Hybrid Wifi adecvat pentru diverse cerințe domestice, de la locuințe mici la cele mai mari. Sistemul său hibrid este conceput pentru a optimiza consumul de energie în funcție de nevoile utilizatorului și condițiile climatice, oferind astfel o soluție eficientă și economică pentru încălzirea apei.

În concluzie, Lydos Hybrid Wifi de la Ariston reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție durabilă, eficientă și ușor de utilizat pentru încălzirea apei, cu posibilitatea de gestionare de la distanță, aducând un plus de confort și eficiență energetică în gospodăriile moderne.

AVANTAJE ȘI BENEFICII

  • Inteligență hibridă, eficiență optimizată datorită combinarii rezistenţei electrice și a pompei de căldură
  • Confort superior pentru primul duș cu 15% mai rapid
  • Funcţia BOOST permite o încălzire mai rapidă a apei
  • Conexiune hidraulică ascunsă din exterior
  • Instalare ușoară, permite același spațiu de instalare ca și încălzitorul electric standard de apă
  • Conexiune inteligentă Wi-Fi și control de la distanţă prin telefonul smartphone
PROMOȚII