Fernox TF1 Omega revolutioneaza tehnologia filtrelor magnetice

Fernox TF1 Omega revolutioneaza tehnologia filtrelor magnetice

Apa care ajunge in centrala termica contine o cantitate mai mica sau mai mare de impuritati. Acestea sunt adunate din aer, atunci cand ploua, din panza freatica sau din sol. Indiferent de sursa, atunci cand vine vorba despre centrale termice, impuritatile pot ingreuna buna-functionare a acesteia, limitandu-i durata de viata.
Filtrul Fernox Tf1 Omega este noul produs lansat de Fernox care ajuta, eficient, sa trateze apa dura ce intra in instalatiile de incalzire. Secretul sau? Fernox Tf1 Omega combina supermagnetii (magnetii neodim) cu tehnologia HPS, oferind centralei dumneavoastra termice protectie la cel mai inalt nivel de performanta. Rezultatul mixului celor doua tehnologii este o metoda unica de filtrare a apei. Acum, particulele de praf, impuritati si reziduuri sunt separate si se stabilesc in partea inferioara a filtrului, de unde pot fi indepartate foarte usor.
O alta caracteristica importanta: filtrul se remarca prin flexibilitate. Poate fi montat in zone restrictive din punctul de vedere al spatiului, atat pe orizontal, cat si pe vertical, in ambele sensuri de curgere a apei. Poate functiona chiar si montat in unghi de 45 °, fara a i se diminua proprietatile. Cat despre curatat, acum nu mai aveti de ce sa va faceti griji! Filtrul Tf1 Omega este usor de curatat, fara a fi nevoie sa i se demonteze unitatea. In plus, ofera avantajul de a putea doza, in mai putin de 30 de secunde, substantele chimice de tratare a apei, utilizand gama Fernox Express.
Placat cu nichel peste o structura din alama, Fernox Tf1 Omega este pe cat de compact, pe atat de eficient. Iar prin design-ul monocromat, se integreaza estetic in locuinta dumneavoastra, indiferent de stilul ales.
Filtrul Fernox Tf1 Omega este construit sa dureze. El vine ca rezultat a peste 50 de ani de experienta in tehnici inovatoare pentru tratarea apei pentru instalatiile sanitare si termice. Astfel, Fernox Tf1 Omega este construit cu precizie inginereasca, la cele mai inalte standarde de calitate. Asa cum, dealtfel, Fernox ne-a obisnuit de la inceput, prin toate produsele pe care le ofera.
Fernox nu lasa niciun produs la voia intamplarii, ci el devine un rezultat al studiilor, testarilor si al dorintei de a inova. “Echipa noastra de cercetare si dezvoltare studiaza constant cum putem imbunatati tehnologia de filtrare a apei, pentru a maximiza eficienta si rezilienta sistemelor de incalzire”, spune Francine Wickham, Global Marketing Director.
Fernox Tf1 Omega functioneaza cel mai eficient atunci cand este folosit in combinatie cu produse de tratare chimica a apei de cea mai buna calitate. Fernox Filter Fluid + Protector este cel care face echipa buna cu filtrul. Are un dispersant activ unic prin care resturile din sistem sunt detectate, separate si depuse in filtru, iar performanta acestuia creste. Folosite impreuna, elimina riscul de coroziune al cazanului si prelungesc durata de viata a centralei dumneavoastra.

Views: (385)