fb_pixel
cps revizie ct

GARANTIE EXTINSA

centrala termica

Centralele termice Ariston ocupa locul 1 in vanzarile de centrale termice in Romania datorita gamei largi de produse. In prezent, gama One de centrale termice Ariston, ofera 3 modele de centrale termice in condensare pentru utilizare rezidentiala.

In parteneriat cu Ariston Thermo Group Romania, Conexiuni Professional Service va pune la dispozitie pachetul garantie extinsa centrale termice (DOAR PIESE DE SCHIMB)

Ce include contractul de garantie extinsa centrale termice?

Contractul de garantie extinsa centrale termice (DOAR PIESE DE SCHIMB) include garantia extinsa pentru piesele de schimb (se plateste manopera si deplasare)  la centralele termice marca  Ariston si Chaffoteaux si se aplica centralelor care sunt in exploatare si nu au iesit din garantia initiala data la prima punere in functiune.

Cine poate beneficia de garantie extinsa centrale termice?

 • Toti utilizatorii de centrale termice Ariston cu o garantie de 2 sau 3 ani. Acestia pot achizitiona pana la 2 pachete si pot prelungi garantia  centralei termice cu pana la 4 ani,doar piese de schimb(celelalte operatiuni:manopera,deplasare,V.T.P. sunt contra cost)
 • Toti utilizatorii de centrale termice Ariston cu o garantie de 5 ani. Acestia pot achizitiona doar un singur pachet, garantia centralei termice ajungand pana la 7 ani,doar piese de schimb(celelalte operatiuni:manopera,deplasare,V.T.P. sunt contra cost)

Care sunt beneficile contractului de garantie extinsa centrale termice ?

 • Siguranta – Centrala termica este verificata periodic, asigurand siguranta locuintei dumneavoastra
 • Piese de schimb de origine (originale) – Tehnicienii Conexiuni Professional Service (CPS) folosesc doar piese de schimb de origine, lucru ce garanteaza functionarea centralei termice in parametrii optimi;
 • Economie – Datorita verificarilor periodice de catre tehnicienii autorizati Conexiuni Professional Service si folosirii pieselor de schimb de origine (originale), sunteti sigur ca centrala dumneavoastra tehnica functioneaza in cei mai buni parametrii, obtinand astfel o economie de energie.

Doresc sa achizitionez o centrala termica noua. Ce modele beneficiaza de garantie extinsa centrale termice ?

Programul de garantie extinsa centrale termice  este valabil pentru toate centralele termice marca Ariston, exceptie facand doar modelul Alteas One cand beneficiaza deja de 7 ani garantie.

DE CE SA ALEGI

CONEXIUNI PROFESSIONAL SERVICE (CPS)?

 • Asistenta tehnica
 • Piese originale cu garantie 24 luni
 • Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
 • Diagnosticarea corecta a defectiunii
 • Interventie in maxim 24h
 • Toate interventiile se fac cu personal inalt calificat

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul extra garantie centrala termica, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!