fb_pixel
Reduceri!

Centrala termica Ariston Alteas One Net (include termostat Cube+Sonda Externa)Fara ambalaj

SKU: Centrala termica Ariston Alteas One 30 + Cub Gateway Net Categorii: ,

4,590.00lei6,390.00lei

ÎN STOC

lei

Ariston Alteas One Net + Termostat Ariston Cube + Sonda externa

Ariston Alteas One Net

Ariston Alteas One Net reprezinta optiunea de top a noii game de centrale termice in condensare. Ariston Alteas One Net prin noua tehnologie a condensariii si accesoriile de termoreglare ridica eficienta si perfomantele, astfel incat se incadreaza in Clasa Energetica A+.

Noul schimbator de caldura XtraTech

Noul schimbator de caldura patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One. Construit pentru a garanta performanta pe intreaga durata de viata, aceasta componenta este o solutie exclusiva branduita si patetata Ariston. Schimbatorul de caldura XtraTech are fiabilitate imbunatatita: sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marit cu 142%, astfel sunt reduse problemele obstructive si scaderea pierderilor de sarcina.

Sistem nou de aprindere

Inovativul Ignition System cu controlul automat al arderii si al tipului de gaz garanteaza perfomante constante pe toata durata de viata a cazanului, un control si o siguranta sporita

  • Sistem inteligent auto-adaptabil la diferite situatii, sporind robustetea si optimizarea (creste durata de viata a arzatorului)
  • monitorizare continua a arderii pentru a detecta prompt situatii anormale / periculoase.

Totul pentru un confort permanent

  • Confort complet prin Producerea apei calde menajere aproape imediat, reducand consumul de apa rece;
  • Programare orara integrata;
  • Programarea incalzirii saptamanale direct din centrala;
  • Autodiagnoza - sistem de autodiagnoza, pentru intretinere si verificare periodica;

Autodiagnoza

sistem de autodiagnoza, pentru intretinere si verificare periodica

Hi-Tech Look

Linii inovative, materiale noi si o interfata de control noua. Centrala termica Ariston Alteas One beneficiaza de un display cu touchscreen si un panou frontal din sticla neagra securizata si tratata pentru a rezista la temperaturi inalte, zgarieturi si pentru a putea fi curata cu usurinta.


Pentru specificatiile tehnice ale centralei termice Ariston Alteas One Net va rugam sa apasati selectati sectiunea 'specificatii tehnice'.

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre centrala termica Ariston Alteas One Net, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

PROMOȚII