fb_pixel
cps intretinere ct

REPARATIE CENTRALA TERMICA

ARISTON si CHAFFOTEAUX

Centrala termica este unul dintre cele mai eficiente sisteme de incalzire in sezonul rece. Aceasta poate oferi confort termic atat in zonele rurale, acolo unde nu exista un sistem centralizat de incalzire, cat si in zonele urbane, acolo unde utilizatorii au renuntat la sistemul centralizat.

Pe piata exista foarte multe centrale termice bune, cu un grad de eficienta ridicata. Din pacate, oricat de buna ar fi o centrala, aceasta se poate strica iar cauzele sunt foarte variate.

Daca ai ajuns la concluzia ca sistemul tau de incalzire nu mai functioneaza asa cum ar trebui sa o faca, iti oferim un serviciu complet si complex de reparatii centrala termica.

De ce sa apelezi la noi pentru reparatii centrale termice?

 • Pentru ca suntem service autorizati ISCIR si stim ce facem;
 • Pentru ca oferim garantie in urma oricarei interventii. Piesele inlocuite au garantie de 24 de luni iar manopera are garantie de 180 de zile;
 • Pentru ca atunci cand este nevoie putem asigura piese de schimb originale pentru centralele Ariston, Chaffoteaux, Rendamax sau Elco;
 • Pentru ca suntem 100% transparenti si iti explicam fiecare pas pe care il facem;
 • Pentru ca iti oferim consultanta privind modul in care poti folosi centrala, in asa fel incat sa nu se mai defecteze pe viitor;
 • Pentru ca la fiecare reparatie facem o evaluare centrala termica, pentru a descoperi daca exista si riscul de a aparea alte defecte
 • Pentru ca toate costurile noastre sunt transparente;

Care sunt cele mai intalnite probleme la o centrala termica?

Desi centralele termice sunt construite ca sa functioneze neintrerupt perioade lungi de timp, uneori pot aparea diferite probleme:

1. Centrala termica nu porneste
Este o situatie destul de intalnita, care de multe ori este data de lipsa apei, a gazului sau a curentului electric. In mod normal, la revenirea furnizarii centrala va porni automat sau va avea nevoie de o simpla resetare. Daca nu exista nicio intrerupere a furnizarii cu gaz, apa sau curent, este nevoie de o verificare atenta din partea unui specialist;

2. Centrala produce zgomote
Zgomotele din centrala sub forma de bolboroseli sau lovituri pot indica mai multe probleme: apa nu are presiunea potrivita, exista probleme la pompa de circulatie sau aerisirea nu s-a facut corespunzator. Daca zgomotele sunt sub forma de suierat, inseamna ca schimbatorul de caldura a acumulat depuneri de calcar.

3. Centrala termica se opreste repetat
Este o problema care apare atunci cand presiunea este foarte mica sau atunci cand este defect termostatul. De asemenea, opririle repetate pot fi cauzate de lipsa alimentarii cu apa sau de defectiuni la pompa de circulare.

4. Centrala nu incalzeste sau nu da apa calda
Daca butonul de reglaj este setat la o temperatura normala, problema poate fi data de presiunea prea mare din coloana de apa rece sau de termostat.

5. Apar scurgeri de apa din centrala sua pierderi de presiune
In mod normal, scurgerile de apa apar doar in momentul in care presiunea este prea mare si sunt facute prin supapa centralei.
De asemenea, centrala poate avea presiune mare in instalatie, poate incalzi chiar si atunci cand este setata in regim de vara sau poate genera diverse alte probleme. Pentru toate, interventia unui specialist este recomandata.

Cat costa reparatia centralei termice?

Preturile variaza in functie de complexitatea problemei si de zona in care se afla centrala. La C.P.S suntem foarte transparenti in ceea ce priveste costurile:

 • Deplasare Bucuresti: 100 lei
 • Deplasare Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Prahova, Arges, Ialomita: 125-300 lei
 • Timp de lucru (35min): 130 lei
 • Taxa de urgenta:250 lei (se aplica pentru interventiile in regim de urgenta:in mai putin de 24 de ore de la solicitare;in afara orelor de program,sambata,duminica sarbatori legale)

DE CE SA ALEGI

CONEXIUNI PROFESSIONAL SERVICE (CPS)?

 • Pentru ca suntem service autorizat ISCIR si avem o echipa de profesionisti;
 • Pentru ca la orice reparatie folosim piese originale;
 • Pentru ca oferim garantie generoasa;
 • Pentru ca raspundem imediat solicitarilor
 • Pentru ca putem efectua orice interventie in maxim 24h
 • Pentru ca diagnosticam rapid orice problema.

Cum pot fi prevenite

defectiunile centralei termice

Preventia se face prin revizii periodice, prin folosirea unor sisteme de regularizare a tensiunii electrice si printr-o utilizare corespunzatoare, care respecta sfaturile specialistilor.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre serviciul reparatie centrala termica, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!