Fernox Cleaner F5 – 1Litru

180.00lei

IN STOC

SKU: 62192 Categorie:

Descriere

Fernox Cleaner F5 este un detergent de curăţare  eficient cu PH neutru.

Fernox Cleaner F5 a fost conceput pentru curăţarea instalaţiilor noi sau vechi si impreuna cu un filtru de protectie a centralei termice TF1 înainte de punerea în funcţiune, în conformitate cu standardul BS7593:1992, îndepărtând rezidurile de flux decapant şi alte impurităţi din instalaţie. Fernox Cleaner F5 contribuind astfel la prelungirea duratei de viaţă a sistemului.

Fernox Cleaner F5 poate fi utilizat cu toate mărcile de aparate de spălare sub presiune cunoscute pentru a îndepărta toate rezidurile, nămolul şi calcarul din sistemele existente. Va restabili eficienţa termică şi va elimina sau va reduce zgomotul produs de centralele termice din sistemele puternic contaminate.

Dacă sistemul este puternic colmatat, se recomandă utilizarea soluţiei Fernox DS40 System Cleaner.

Fernox Cleaner F5 este un produs neutru, nepericulos care conţine o cantitate potrivită de inhibitori. Fernox Cleaner F5 este compatibil cu toate metalele şi materialele utilizate în mod obişnuit în sistemele de încălzire centrală.

 

Fernox Cleaner F5

  • Recipient 100% reciclabil
  • Compatibil cu toate metalele şi materialele, inclusiv aluminiu
  • Îndepărtează nămolul şi depunerile de calcar şi restabileşte eficienţa termică
  • Îndepărtează reziduurile de flux decapant şi alte impurităţi
  • Formulă neutră, nepericuloasă şi ecologică

 

Aplicare și dozare

Un recipient de 1 litru al agentului de curățare Powerflushing F5 este suficient pentru a curăța un sistem de dimensiuni medii (100 litri sau până la zece radiatoare individuale). Aplicările  repetate ale Powerflushing Cleaner F5 pot fi necesare pentru sisteme mai mari sau dacă sistemele sunt puternic afectate de namol,magnetita etc. Fernox Powerflushing Cleaner F5 este conceput pentru a fi utilizat împreună cu o pompa de spalare sub presiune MK3. În acest caz, consultați instrucțiunile producătorului aparatului.

Proprietăți fizice

Culoare: chihlimbar
Miros: Faint
Formă: lichid
pH (conc): 7
pH (1% sol) 7,5 – 7,8
SG: 1,2 (20 ° C / 68 ° F)

Ambalare, manipulare și depozitare

Fernox Powerflushing Cleaner F5 se livrează în sticle de 1 litru. Fernox Powerflushing Cleaner F5 este clasificat ca nepericulos. Dar, la fel ca și toate substanțele chimice, nu lăsați la îndemâna copiilor. În cazul contactului cu pielea sau ochii, clătiți imediat cu multă apă. Purtați mănuși potrivite.

Despre Fernox:

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, filtre de încălzire centrală, consumabile sanitare și servicii de testare si diagnosticare. Fernox a pionierat în dezvoltarea produselor eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile, în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de Cercetare și Dezvoltare și a investit într-o vastă echipă de cercetători și dezvoltatori din Marea Britanie, SUA și India.

Sediul Central Fernox se află în Woking, Marea Britanie. Fernox deține multiple fabrici în Europa. Fernox are birouri locale locale în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA. Fernox are intenția de a se extinde în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, Fernox a fost achiziționat de către Platform Specialty Products (PSP). Un Producător mondial diversificat dedicat pentru produse de înaltă tehnologie cât și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox operează ca afacere subsidiară a MacDermid Performance Solutions Group.

 


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Fernox Cleaner F5, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Plastic

Tip Produs

Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie

Specificatii tehnice

Aplicarea si dozajul

Un singur recipient de 1 litru este suficientă pentru a curăța un sistem de dimensiuni medii (100 litri sau până la zece singur radiatoare). Repetați procesul de curatare curățare folosing Fernox F5 Cleaner pentru sistemele mai mai mari.  Fernox F5 Cleaner este conceput pentru a fi utilizat împreună cu o unitate powerflushing.

Proprietățile fizice

Color: Chihlimbar

miros vag

forma: Lichid

faza (conc.): 7

Faza (1% soln) 7,5 – 7,8

SG: 1.2 (20°C/68°F)

Ambalarea, Manipularea și depozitarea

Fernox F5 Cleaner este furnizat în sticle de 1 litru. Agentul de curățare Fernox F5 Cleaner este clasificat ca nepericulos. Dar ca toate produsele chimice nu il lăsați la îndemâna copiilor. În caz de contact cu pielea sau cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. Purtați mănuși.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fernox Cleaner F5 – 1Litru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *