Fernox HVAC PROTECTOR F1 10 litri

2,400.00lei

IN STOC

SKU: 58777 Categorie:

Descriere

 

Fernox HVAC Protector F1 asigură protecţie pe termen lung împotriva coroziunii interne şi formării depunerilor de calcul în sisteme comerciale de încălzire şi răcire. Fernox HVAC Protector F1 este compatibil cu toate metalele şi materialele frecvent folosite în sistemele de încălzire şi răcire, inclusiv cu aluminiu.

Pentru o protecţie continuă vă recomandăm ca nivelurile Protector F1să fie verificate în mod regulat (anual). Concentraţia produsului poate fi măsurată cu uşurinţă la faţa locului cu ajutorul setului de testare Fernox ‘One Drop’ Protector.

 


Specificatii Fernox HVAC Protector F1

  • Central Heating Protector pentru instalaţii comerciale de încălzire şi răcire din metale combinate
  • Pentru apa care nu este corozivă la oţel, fontă, cupru, alamă şi aluminiu
  • Previne depunerea calcarului
  • Păstrează eficienţa prelungind durata de viaţă a sistemului
  • Compatibil cu toate metalele şi materialele frecvent utilizate pentru sistemele de încălzire şi răcire
  • Non-toxic şi în conformitate cu cerinţele de mediu

Aplicare

Concentrația recomandată în utilizare a produsului este de 0,5%. Fernox HVAC Protector F1 poate fi introdus în sistem prin rezervorul de alimentare și expansiune sau injectat direct în sistem printr-un punct adecvat (de exemplu, recipientul de dozare). Pentru a asigura o dispersie rapidă, scurgeți parțial sau complet apa din sistem și introduceți HVAC Protector F1 în timpul umplerii. Recomandăm ca sistemele netratate să fie bine curățate și spălate cu ajutorul Fernox HVAC Cleaner F3 înainte de a fi tratate cu Fernox HVAC Protector F1, deoarece resturile existente pot deteriora instalația.

Proprietăți fizice

Culoare: galben deschis
Miros: Aromatic (slab)
Formă: lichid limpede
pH (conc): 8,0
pH (0,5% sol): 7,4 – 8,2
SG: 1,10 la 20°C

Ambalare, manipulare și depozitare

Fernox HVAC Protector F1 se livrează în recipiente de 10 litri. Fernox HVAC Protector F1 este clasificat ca nepericulos, dar ca și în cazul tuturor substanțelor chimice: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu amestecați cu alte substanțe chimice. Nu inghițiti. Poate produce o reacție alergică. Conține 1,2-benzizotiazol-3H (2H) -onă. În cazul contactului cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă.

Despre Fernox:

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, filtre de încălzire centrală, consumabile sanitare și servicii de testare si diagnosticare. Fernox a pionierat în dezvoltarea produselor eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile, în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de Cercetare și Dezvoltare și a investit într-o vastă echipă de cercetători și dezvoltatori din Marea Britanie, SUA și India.

Sediul Central Fernox se află în Woking, Marea Britanie. Fernox deține multiple fabrici în Europa. Fernox are birouri locale locale în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA. Fernox are intenția de a se extinde în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, Fernox a fost achiziționat de către Platform Specialty Products (PSP). Un Producător mondial diversificat dedicat pentru produse de înaltă tehnologie cât și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox operează ca afacere subsidiară a MacDermid Performance Solutions Group.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Fernox HVAC Protector F1, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Metal

Tip Produs

Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fernox HVAC PROTECTOR F1 10 litri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *