fb_pixel

Aer conditionat pardoseala Ariston

SKU: Nu se aplică Categorie:

7,250.00lei13,950.00lei

ÎN STOC

lei

Aer conditionat pardoseala Ariston este o soluție inovatoare și eficientă pentru climatizarea spațiilor interioare. Cu un design discret, acest sistem oferă o distribuție uniformă a aerului în încăperi, asigurând un confort optim în timpul verii sau în perioadele cu temperaturi ridicate. Aparatele de aer conditionat pardoseala si plafon Ariston sunt disponibile variante de 18000 BTU (CEF 50), 24000 BTU (CEF 70), 30000 BTU (CEF 85) si 36000 BTU (CEF 100)

Caracteristici Aer conditionat pardoseala Ariston

Aer conditionat Comercial Monosplit Ariston plafon si pardoseala
  • Clasă energetică A++
  • Tehnologie 3D INVERTER
  • Oscilatie verticala si orizontala automata
  • Tratament GOLDEN FIN pentru o protecție mai bună împotriva agenților de mediu
  • Funcție Memory
  • Funcție BOOSTER
  • Verificarea scurgerilor de agent frigorific

 

3+2 ANI GARANȚIE

Beneficiezi de 2 ani extra garantie daca cumperi aparatul de Aer conditionat pardoseala Ariston impreuna cu unul dintre pachetele de instalare.

 

AGENT FRIGORIFIC R32

Agentul frigorific R32, cu un potential de incalzire globala de 675 si emisii de CO2 reduse, garanteaza un impact mai scazut asupra mediului.
Datorita caracteristicilor sale, cantitatea de gaz cu care trebuie incarcat aparatul de aer conditionat este mai scazuta comparativ cu alti agenti frigorifici.

 

MEMORIE

Cu ajutorul acestei functii puteti seta si memora atat temperatura, cat si viteza ventilatorului (precum si functia sleep, daca este disponibila) pentru a optimiza confortul la urmatoarea pornire a unitatii.

 

AUTO-CURATARE

Functia de auto-curatare inverseaza sensul de rotatie a ventilatorului unitatii exterioare. Aceasta inversare a fluxului de aer indeparteaza orice impuritati din schimbatorul de caldura exterior, mentinand astfel intregul sistem in stare buna de functionare.

 

FUNCTIE FOLLOW ME

Cu ajutorul functiei Follow Me puteti controla temperatura in timp real. Puteti seta temperature pentru camera in care se afla telecomanda.

 

TRATAMENT GOLDEN FIN

Tratament pe bobina de schimb de căldură a unității externe care facilitează scurgerea apei de condens și mărește protecția împotriva agenților atmosferici

 

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre aparatul de Aer conditionat pardoseala Ariston, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro.

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

PROMOȚII