fb_pixel
Home 9 Articole si noutati 9 Fernox – Lider mondial in eficienta energetica

Fernox – Lider mondial in eficienta energetica

de | Articole si noutati | 0 comentarii

Fernox este compania specializata in solutii de tratare a apei, care investeste constant in calitate si inovatie. Axandu-se atat pe nanotehnologii, cat si pe produse conventionale, Fernox isi asigura in continuare prima pozitie la nivel global in aceasta industrie. Un accent foarte important in reteta succesului este dat de importanta acordata centrelor proprii de cercetare si dezvoltare. Aici, specialistii dedicati cauta formule inovatoare prin care eficienta energetica, reducerea emisiilor de carbon si standardele de calitate sa fie pastrate la cele mai inalte cote.

In momentul de fata, Fernox produce peste 120 de produse chimice pentru curatarea si protejarea instalatiilor termice, plus peste 60 de tipuri de dispozitive si alte echipamente specializate. Pentru toate produsele oferite este urmarit acelasi criteriu, inainte de orice: calitatea. In acest sens, compania este auditata periodic de catre Institutul pentru Standarde de calitate, Fernox bucurandu-se in momentul de fata de certificatele ISO14001, ISO9001, precum si de calificativul de risc zero pentru mediu.

Dintre solutiile create de Departamentul de Cercetare si Dezvoltare, se remarca dispozitivele de filtrare Filter TF1 sau Fernox TF1 Omega, care, in combinatie cu produsele chimice Fernox, asigura protectie suplimentara pentru centralele termice.

Ce este deosebit la Filter TF1 este mai ales faptul ca aceasta gama de filtre combina actiunea hidrociclonica cu ansamblurile de magneţi proiectate special, pentru eliminarea impurităţilor, atât magnetice, cât şi non-magnetice, din apa din sistem. Toate impuritatile vor fi retinute, in siguranta, in interiorul filtrului. Filter TF1 poate fi instalat usor, chiar si in spatii restrictive, la care accesul nu este foarte la indemana. Curatarea acestuia se va face rapid, fara a fi nevoie de dezasamblare.

Fernox Filter TF1 Omega se bucura de un design compact, ce nu necesita un spatiu mare pentru asamblare sau curatare. Se monteaza usor, ba chiar poate functiona chiar si pozitionat in unghi de 45°, iar curatarea se va face, la fel ca la fratii sai din aceeasi gama Filter TF1, fara a fi nevoie de demontarea unitatii. Astfel, Fernox Filter TF1 Omega este perfect pentru zonele inguste, pentru conducte verticale sau orizontale. Liniile de design sunt simple, elegante, ce il fac un accesoriu usor de integrat in cromatica locuintei dumneavoastra, indiferent de stilul de design interior ales.