fb_pixel
Home 9 Articole si noutati 9 Importanta garantiei extinse pentru centralele termice

Importanta garantiei extinse pentru centralele termice

de | Articole si noutati | 0 comentarii

Importanta garantiei extinse pentru centralele termice

Cand vine vorba despre performanta unei centrale termice, in detalii stau cele mai importante aspecte care ne influenteaza decizia de cumparare. Consumul de energie, durata de viata, integrarea noilor tehnologii. Acestea pot fi doar cateva criterii pe care cu totii le-am luat in calcul, la un moment dat, cand ne-am hotarat asupra unui model.

Stim cat de importante sunt aceste aspecte pentru dumneavoastra. Am vrut sa va cunoastem mai bine nevoile si stilul de viata si am efectuat diverse studii de piata. Astfel, putem adapta serviciile oferite conform nevoilor si asteptarilor dumneavoastra. Am aflat ca acum pretul nu mai este singurul factor important, ci mai ales fiabilitatea centralei termice. Gandirea pe termen lung a devenit o practica tot mai des intalnita. In contextul in care durata de viata a unei centrale termice este, in medie, de cca. 10 ani, serviciile post-vanzare au o importanta ridicata.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va oferim acum programul de garantie extinsa, ce va asigura buna functionare a centralei termice Ariston o durata indelungata. Va puteti bucura de pana la 7 ani de garantie la achizitionarea unei centrale termice Ariston si iernile vor trece mai usor, fara griji suplimentare.

Pachetul de garantie extinsa cuprinde o serie de beneficii pentru dumneavoastra: specialistii Ariston Service va asigura suportul pe toata perioada de garantie, in caz de vreo defectiune primiti piese de schimb originale Ariston, eliminati costurile neprevazute in exploatarea echipamentului termic si aveti si acces la o linie telefonica pentru urgenta. Pentru a va bucura de toate aceste avantaje, mecanismul este simplu. Achizitionati o centrala termica Ariston de la unul dintre distribuitorii autorizati Ariston si apelati la un service autorizat pentru a o pune in functiune. De asemenea, puteti inlocui vechea centrala termica cu una moderna si performanta, prin programul Buy-Back. Pentru mentinerea garantiei extinse, este important sa efectuati reviziile tehnice, cu personal autorizat, la un interval de maximum 2 ani.

O centrala termica noua este intotdeauna o investitie, nu o achizitie. Datorita noilor tehnologii incorporate, are o eficienta energetica superioara si un impact redus asupra mediului inconjurator. Astfel, puteti face economii de pana la 35% la facturile de energie electrica, emisiile de CO2 sunt mult diminuate, iar durata de viata a centralei este crescuta. Iar cand totul vine la pachet si cu oferta de garantie extinsa, parca decizia este mai usoara.

PROMOȚII