fb_pixel
Home 9 Articole si noutati 9 Professional Service – Mereu o alegere inspirata

Professional Service – Mereu o alegere inspirata

de | Articole si noutati | 0 comentarii

Cand vine vorba despre siguranta si confortul casei dumneavoastra, va doriti mereu ce este mai bun. Servicii de calitate, specialisti care sa va inteleaga nevoile si un service mereu pregatit sa va ajute cu asistenta tehnica atunci cand este nevoie. Vestea buna? Cautarile dumneavoastra pentru acel service autorizat care sa indeplineasca criteriile de mai sus si multe altele se apropie de sfarsit cu Professional Service.

Professional Service partenerul dumneavoastra de incredere pentru solutii personalizate si servicii de incalzire si climatizare.

Gandim integrat si va oferim pachetul complet de climatizare, piese de schimb, service garantie şi postgarantie pentru produsele marca Ariston. Iar asta nu e tot. Tocmai pentru ca ne preocupa satisfactia dumneavoastra, venim in sprijinul dumneavoastra cu o serie de beneficii, pe care nu aveti cum sa le ignorati:

Professional Service Service autorizat Ariston Thermo Group

. Astfel, va puteti bucura de avantaje precum garantia calitatii serviciilor sau siguranta interventiilor facute de catre echipa noastra. In plus, aveti certitudinea ca tehnicienii nostri sunt mereu informati de ultimele noutati. Acestia sunt inclusi in programul de formare continua prin cursuri periodice de specializare si perfectionare.

Folosim doar piese originale Ariston

. Stim ca una dintre principalele dumneavoastra preocupari este siguranta. De aceea, in cazul unor lucrari de mentenanta sau de reparatie, cel mai important lucru este increderea in furnizor ca va folosi numai piese originale. Professional Service este service-ul autorizat care va protejeaza investitia, oferind sistemului dumneavoastra de climatizare o durata mai mare de viata.

Asistenta tehnica 365 zile

Confortul casei dumneavoastra nu este un proiect ce se termina odata cu achizitionarea unei centrale termice performante. Pentru un randament energetic eficient si pentru prelungirea duratei de viata, este necesar sa efectuati toate reviziile obligatorii in timp util si sa semnalati din timp orice problema aparuta. Professional Service va este alaturi non-stop pentru urgente sau pentru consiliere, asigurandu-va asistenta tehnica pe toata durata colaborarii.

Program Buy Back centrale termice

. Professional Service incurajeaza inovatia si va indeamna sa aduceti noile tehnologii in casa dumneavoastra. Acum, totul este mult mai simplu prin programul de Buy-Back. Dumneavoastra aduceti centrala veche si achizitionati una moderna, mult mai eficienta din punct de vedere energetic. In plus, beneficiati de 2 ani extra-garantie.

Garantie extinsa pentru centralele termice.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va oferim acum programul de garantie extinsa, ce va asigura buna functionare a centralei termice Ariston o durata indelungata. Va puteti bucura de pana la 7 ani de garantie la achizitionarea unei centrale termice Ariston si iernile vor trece mai usor, fara griji suplimentare.

Professional Service este service autorizat pentru operațiuni de VTP ( verificare tehnica periodica ), ISCIR și PIF

. Pentru pastrarea performantelor echipamentului achizitionat, este importanta semnarea unui contract de verificare si intretinere periodica cu un service autorizat pentru astfel de interventii. In acest fel, aveti certitudinea ca interventiile vor fi facute in conditii de maxima siguranta, respectandu-se procedurile reglementate. Specialistii nostri va sunt alaturi pentru verificarile periodice obligatorii sau facultative. Ingrijirea si verificarea corespunzatoare a sistemului dumneavoastra de incalzire sau climatizare ii prelungesc durata de viata si dumneavoastra va asigura confort, siguranta si economie pe termen lung la facturile de energie electrica.

PROMOȚII