fb_pixel

Fernox Leak Sealer F4

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

140.00lei155.00lei

ÎN STOC

Fernox Leak Sealer F4 este un etanșator intern pentru scurgeri, adecvat pentru utilizarea într-un sistem de încălzire central, pentru etanșarea scurgerilor și picurărilor, care pot cauza pierderea presiunii și defectarea centralei. După ce a fost introdus în sistem, produsul găsește zona de pătrundere a oxigenului și formează un polimer pentru a etanșa orificiul. Eficient în termen de 1-24 de ore de la aplicare, eficiența de etanșare unică a acestei substanțe chimice de tratare a apei, lider pe piață, a fost dovedită pentru a preveni blocajele și restricțiile din centrală sau componentele vulnerabile ale sistemului, cum sunt pompa și dispozitivele de siguranță. O scurgere poate fi etanșată rapid și eficient, fără a fi necesară oprirea și golirea totală a sistemului.

  • Ideal pentru reducerea pierderii presiunii din sistemele sigilate
  • Caută și etanșează rapid scurgerile inaccesibile, interne și microscopice
  • Economisește timp și bani pentru scurgere și reparare
  • Sigur de utilizat - nu cauzează blocaje în conducte sau în componentele vulnerabile ale cazanului cum ar fi pompele, gurile de ventilație și dispozitivele de schimbare a căldurii
  • Poate fi lăsat în sistem în mod permanent - compatibil cu toate metalele și materialele, inclusiv cu aluminiul.
  • O sticlă de 500 ml reciclabilă tratează până la 130 litri de apă din sistem (16 radiatoare) și echivalentul a 250 m2 de sisteme de încălzire prin pardoseală.

 

Utilizare, montare și dozare Fernox Leak Sealer F4

Concentrația recomandată pentru utilizarea produsului este de 0,385%. O singură doză din acest produs tratează un sistem de încălzire a unei proprietăți de dimensiuni mai mari, de 130 de litri, până la 16 radiatoare, sau 250 mp de sisteme de încălzire sub pardoseală. Pentru sistemele de ventilare deschise adăugați prin rezervorul de alimentare și expansiune. Pentru sistemele închise adăugați printr-un punct de dozare adecvat (de ex. o șină de prosoape sau un sistem de filtrare în linie). Alternativ, utilizați un vas de dozare adecvat pentru injectarea produsului în sistem. În cazul cilindrilor indirecți cu alimentare unică, cum ar fi „Primatic” sau alți cilindri similari, trebuie utilizate substanțe chimice pentru apă potabilă.

Ambalare, depozitare și siguranță Fernox Leak Sealer F4

Fernox Leak Sealer F4 este furnizat în sticle de 500 ml.

Fernox Leak Sealer F4 este clasificat ca fiind nepericulos, dar la fel ca toate produsele chimice, nu se va lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă.

Proprietăți fizice / Proprietăți Fernox Leak Sealer F4

Fernox Leak Sealer F4 este o emulsie de polimeri.
Culoarea: Albicioasă
Miros: Slab
Forma: Lichid vâscos
pH (conc): 5,0 – 7,0
pH (la – utilizare): 7,0 – 8,5
SG: 1,0 la 20°C

 


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Fernox Leak Sealer F4, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Plastic

Tip Produs

Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Cantitate

Express 400ml, 500 ml

PROMOȚII