fb_pixel
Home 9 Articole si noutati 9 Raportul de consultanta termica: Totul despre cum iti poti personaliza consumul termic

Raportul de consultanta termica: Totul despre cum iti poti personaliza consumul termic

de | Articole si noutati | 0 comentarii

Zilele de iarna iti dau si tie batai de cap? Te gandesti la frig, zapada, umezeala si ai o stare de disconfort doar cand te gandesti la cate straturi de haine sa mai pui pe tine? Vremea nu o putem schimba, insa confortul din casa noastra, da. Datorita noilor tehnologii, centrala termica a devenit ajutorul nostru de baza in zilele friguroase. Functiile ei evolueaza constant, se automatizeaza si se adapteaza nevoilor noastre de consum.

Dar asta nu e tot. Stiai ca pentru a profita la maximum de capacitatile centralei termice, e recomandat, inainte de orice, sa o cunosti foarte bine? Specialistii nostri te pot ajuta cu intocmirea unui raport detaliat despre consumul de energie din casa ta, precum si cu solutii aplicate pe obiceiurile tale de consum.  Risipa energetica poate fi combatuta, iar facturile la energie si gaz pot fi micsorate!

Raportul de consultanta termica este instrumentul prin care casa ta poate fi evaluata si masurata, tocmai pentru a personaliza consumul. Printr-o abordare integrata, specialistii nostri se asigura ca verifica, analizeaza, compara si vin apoi cu solutiile cele mai potrivite pentru tine. In acest fel, poti sta linistit toata iarna, fara suprize la facturi, iar confortul termic si siguranta ta vor fi mereu tinute la parametrii optimi.

Raportul de consultanta termica Ariston cuprinde trei etape foarte importante. Prima acorda atentie evaluarii, pentru ca inainte de a trage concluzii sau de a veni cu recomandari, este indicat sa cunoastem contextul. Astfel, specialistii nostri evalueaza locuinta, centrala termica, dar si instalatiile de apa si gaz. Se asigura ca nu sunt probleme de functionare, analizeaza compartimentarea locuintei, locurile prin care s-ar putea pierde caldura si tin cont de obiceiurile de consum. Urmaresc anumiti indicatori stabiliti pe baza unei grile special creata de catre ARISTON THERMO ROMANIA, in urma studiilor efectuate pe piata romaneasca si acorda valori fiecarui element analizat. Pe baza valorilor acestora, se acorda un punctaj, care va reprezenta “personalitatea” centralei termice. Si pentru ca orice personalitate noua trebuie cunoscuta pas cu pas, dar mai ales inteleasa, un specialist Ariston Service va pregati asa-numita “legenda a raportului”. Aici vei putea gasi detaliata starea generala a centralei si a instalatiilor, recomandari si sugestii ce te vor ajuta sa diminuezi pierderile si sa micsorezi facturile.

Tu cat de bine iti cunosti centrala termica?

Afla mai multe detalii despre raportul de consultanta termica