Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor

1,970.00lei

IN STOC

SKU: 62225 Categorie:

Descriere

banner fernox fc1

Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor a fost conceput să fie utilizat împreună cu filtrul Fernox TF1 Delta sau alte filtre în linie ale sistemului.

Formula pachetului Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor este special concepută pentru a desprinde depunerile de coroziune şi contaminantele din sistemele comerciale de încălzire şi răcire. Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor transportă resturile în mod eficient şi direct la filtrul TF1 Delta Filter (sau alte filtre în linie din sistem) pentru îndepărtare şi captare rapidă.

Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor oferă protecţie pe termen lung împotriva coroziunii interne şi formării depunerilor de calcar. Este compatibil cu metalele şi materialele folosite de obicei în sistemele de încălzire şi răcire, inclusiv aluminiul.

 


Specificatii Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor

  • Fernox FC1 Inhibitor cu dispersant ajuta la olectarea resturilor de coroziuni şi calcar
  •  Capacitate dovedită de prevenirea formării coroziunii şi a calcarului.
  • Menţine eficienţa optimă pentru prelungirea duratei de viaţă a sistemului.
  • Conceput să fie lăsat permanent în sistem.
  • Este compatibil cu metalele şi materialele folosite de obicei în sistemele de încălzire şi răcire.
  • Formula inovatoare, cea mai bună din clasa ei
  • Este prietenoasă cu mediul înconjurător.

Aplicare

Concentrația recomandată în utilizare a produsului este de 1% v / v%. Fernox FC1 Filter Fluid poate fi introdus în sistem printr-un punct adecvat (de exemplu, vasul de dozare). Pentru a asigura o dispersie rapidă, drenați parțial sau complet și introduceți inhibitorul FC1 în timpul reumplerii. Recomandăm ca sistemele netratate să fie curățate și spălate cu ajutorul agentului de curățare Fernox FC3 înainte de a fi tratate cu inhibitorul Fernox FC1, deoarece resturile existente pot deteriora instalația.

Proprietăți fizice

Culoare: galben deschis
Miros: Aromatic (ușor)
Formă: lichid limpede
pH (conc): 7,8
pH (soluție 1%): 7,3 – 8,1
SG: 1,05 la 20 ° C

Ambalare, manipulare și depozitare

Fernox FC1 Inhibitor se livrează în recipiente de 20 litri. Fernox FC1 Inhibitor este clasificat ca nepericulos, dar, la fel ca în cazul tuturor substanțelor chimice, nu mai este la îndemâna copiilor. Nu amestecați cu alte substanțe chimice în afara gamei de produse Fernox. Nu luați intern. Poate produce o reacție alergică. Conține: 1,2-benzizotiazol-3 (2H) -onă. În cazul contactului cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu

Despre Fernox:

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, filtre de încălzire centrală, consumabile sanitare și servicii de testare si diagnosticare. Fernox a pionierat în dezvoltarea produselor eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile, în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de Cercetare și Dezvoltare și a investit într-o vastă echipă de cercetători și dezvoltatori din Marea Britanie, SUA și India.

Sediul Central Fernox se află în Woking, Marea Britanie. Fernox deține multiple fabrici în Europa. Fernox are birouri locale locale în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA. Fernox are intenția de a se extinde în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, Fernox a fost achiziționat de către Platform Specialty Products (PSP). Un Producător mondial diversificat dedicat pentru produse de înaltă tehnologie cât și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox operează ca afacere subsidiară a MacDermid Performance Solutions Group.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Plastic

Tip Produs

Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fernox FC1 Filter Fluid Inhibitor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *