Fernox FC3 Cleaner

1,850.00lei

IN STOC

SKU: 62224 Categorie:

Descriere

banner fernox fc3

Fernox FC3 Cleaner este un detergent multi-scop pentru curăţarea instalaţiilor noi înainte de punerea în funcţiune, precum şi pentru îndepărtarea nămolului din sistemele existente.

Formula blândă desprinde nămolul, înlesnind îndepărtarea acestuia prin spălarea cu putere. Fernox FC3 Cleaner este potrivit în mod dosebit pentru curăţarea instalaţiilor mai vechi fără a expune scurgerile. Fernox FC3 Cleaner este excelent pentru pasivizarea suprafeţelor metalice înainte de adăugarea produsului Fernox FC1 Inhibitor (sau a unui alt inhibitor Fernox potrivit).

Fernox FC3 Cleaner este bine inhibat şi este compatibil cu toate metalele şi materialele folosite în mod obişnuit în sistemele de încălzire şi răcire.

 


Specificatii Fernox FC3 Cleaner

  • Detergent pentru sisteme comerciale de încălzire şi răcire.
  • Detergent pentru curăţarea instalaţiilor noi înainte de punerea în funcţiune.
  • Îndepărtează nămolul şi depunerile desprinse de calcar
  • restabileşte eficienţa sistemului
  • Este compatibil cu toate metalele şi materialele folosite în mod obişnuit în sistemele de încălzire şi răcire.
  • Nu necesită agent de neutralizare.
  • Poate fi folosit la toate maşinile de spălare cu putere.
  • Formulă neacidică.
  • Nepericulos, este prietenos cu mediul înconjurător.

Aplicare și dozare

Pentru rezultate optime, întregul sistem ar trebui să fie golit complet.
Fernox FC3 Cleaner trebuie dozat la o concentrație de 1% și poate fi introdusă în sistem printr-un punct de dozare adecvat. Pentru curățare, purtați agentul de curățare Fernox FC3 Cleaner prin sistem timp de cel puțin trei ore la temperatura normală de funcționare. Pentru a îndepărta nămolul din sistemele existente, folositi sistemul normal, timp de până la 7 zile sau până când a fost atins un debit acceptabil. Aplicațiile suplimentare / repetate ale agentului de curățare Fernox FC3 Cleaner pot fi necesare în cazul în care sistemele sunt umplute puternic. Scurgeți și clătiți cu apă rece până când apa este limpede și agentul de curățare Fernox FC3 a fost golit din sistem. Fernox FC3 Cleaner va fi de obicei eliminat după 3 goliri complete.

Proprietăți fizice

Culoare: portocaliu
Miros: Aromatic
Formă: lichid
pH (conc): 6.5
pH (soluție 1%) 6.9
SG: 1,09 la 20 ° C

Ambalare, manipulare și depozitare

Fernox FC3 Cleaner este livrat în bidon de 20 de litri.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Nu amestecați cu alte substanțe chimice!
Nu inghițiți!
În cazul contactului cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă!

Despre Fernox:

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, filtre de încălzire centrală, consumabile sanitare și servicii de testare si diagnosticare. Fernox a pionierat în dezvoltarea produselor eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile, în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de Cercetare și Dezvoltare și a investit într-o vastă echipă de cercetători și dezvoltatori din Marea Britanie, SUA și India.

Sediul Central Fernox se află în Woking, Marea Britanie. Fernox deține multiple fabrici în Europa. Fernox are birouri locale locale în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA. Fernox are intenția de a se extinde în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, Fernox a fost achiziționat de către Platform Specialty Products (PSP). Un Producător mondial diversificat dedicat pentru produse de înaltă tehnologie cât și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox operează ca afacere subsidiară a MacDermid Performance Solutions Group.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre FFernox FC3 Cleaner, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Plastic

Tip Produs

Solutie chimica

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fernox FC3 Cleaner”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *