fb_pixel
Home 9 Articole si noutati 9 Totul despre Ariston Alteas One Net

Totul despre Ariston Alteas One Net

de | Articole si noutati | 0 comentarii

Centrala termica Ariston Alteas One Net aduce tehnologia “smart” in casa dumneavoastra

Conceptul de “smart house” sau de ”casa inteligenta” a inceput sa devina tot mai popular intr-o lume aflata mereu in miscare, cu preocupari diverse, care isi doreste un grad ridicat de confort acasa, dar fara sa mai piarda timp pretios. Astfel, prin simpla apasare a unui buton de pe smartphone sau PC, casa incepe sa reactioneze: televizorul se conecteaza la internet, luminile se pot stinge sau aprinde “la comanda”, iar climatizarea poate fi acum controlata astfel incat sa “ghiceasca ganduri”: incalzirea in pardoseala din baie va porni singura intr-o dimineata racoroasa, iar temperatura din camera va cobori la 19 grade atunci cand plecati de acasa si va reveni la 23 grade cand mai aveti jumatate de ora pana ajungeti inapoi.
Fie ca sunteti un frecvent utilizator al noilor tehnologii smart si le-ati integrat deja in casa dumneavoastra ori sunteti un pasionat de nou, dar inca adunati informatii inainte de achizitie, ce va putem spune este ca noua generatie de centrale termice Ariston Alteas One reprezinta mai mult decat o simpla centrala pe gaz destinata incalzirii locuintei si a apei curente: Ariston Alteas One este o combinatie reusita intre conectare inteligenta, performante deosebite si aspect modern.
Varful de gama Ariston Alteas One Net 24 vine cu aplicatia Ariston Net incorporata, ce va permite sa porniti, sa opriti si sa verificati temperatura de incalzire si de producere apa calda menajera oricand si oriunde de pe un smartphone sau PC. Astfel, puteti face o economie de pana la 30% la factura de energie electica, prin simpla utilizare eficienta a resurselor, bazata pe gradul de ocupare si prezenta in casa. De asemenea, primiti notificari in timp real in caz de functionarea necorespunzatoare a centralei, pentru ca siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra. In plus, prin serviciul de teleasistenta activat, centrul de service va putea sa va rezolve majoritatea problemelor aparute fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze la locul de motaj al centralei. Alteas One are gateway-ul Wi-Fi integrat, astfel incat sa puteti avea control asupra de oriunde va aflati, iar cu termostatul Cube (inclus) puteti gestiona temperatura camerei prin intermediul telefonului.

Centrala vine cu o serie de dotari tehnice care asigura o incalzire durabila si o usurinta in utilizare:
• Un nou schimbător de căldură, Xtra Tech, din oțel-inox, ce oferă fiabilitate și durabilitate;
• Detectarea automata a tipului de gaz si schimbarea acestuia din meniul centralei, totul fiind posibil prin sistemul nou de aprindere, care asigura un sistem avansat de control si siguranta;
• Posibilitatea de a incalzi apa menajera aproape imediat, ce va reduce considerabil consumul de apa rece;
• Functie de auto-diagnoza, prin care eventualele erori sau nefunctionalitati pot fi depistate si rezolvate mult mai repede; de asemenea, prin aceasta functie centrala va va informa cand e necesara urmatoarea intretinere periodica;
• Programare orara integrata – cu ajutorul functiei TIMER PROGRAMMING este posibila setarea incalzirii programate zilnice si saptamanal, direct de la afisajul centralei;
Nu in ultimul rand, design-ul centralei Ariston Alteas One este unul inovativ, cu linii de design moderne. Centrala beneficiaza de un display cu touchscreen si un panou frontal din sticla neagra securizata si tratata special pentru a rezista la temperature inalte, zgarieturi si pentru a se curata usor.
Centrala Alteas One iese in evidenta. Atat prin aspectul elegant, care completeaza personalitatea casei dumneavoastra, cat si prin beneficiile tehnice de care se bucura, totul fiind intr-o combinatie reusita de performanta si design, gandita special sa va asigure confortul de care aveti nevoie, la preturi rezonabile si cu un efort de timp minim din partea dumneavoastra.