Despre Conexiuni Professional Service

Conexiuni Professional Service – Service-ul de incredere pentru confortul casei tale!

 

Conexiuni Professional Service,service partener autorizat Ariston, Chaffoteaux,Rendamax,Elco şi Fernox, oferã clienţilor sãi soluţii personalizate şi consiliere constantã pentru servicii de calitate în domeniul climatizarii resedintei dvs.

Cu o experienţã din anul 2001 pe piaţa româneascã, Conexiuni s-a diferenţiat de competitorii sãi direcţi prin echipa sa dedicatã de specialisti, prin capacitatea de a asculta activ si de a susţine eficient nevoile clienţilor şi prin calitatea serviciilor prestate. Eforturile sale susţinute au fost recunoscute prin numeroase atestãri şi testimoniale ale clienţilor satisfãcuţi, precum şi prin clasarea pe locul 2 in Top Afaceri Romania 2014.

Conexiuni  asigurã servicii integrate de climatizare,incalzire, piese de schimb, service garanţie şi postgaranţie pentru mãrcile Ariston, Chaffoteaux,Rendamax,Elco şi Fernox, care oferã multiple avantaje pentru clienţi din punctul de vedere al raportului cost-calitate.

Conexiuni Professional Service este din anul 2015 partener Platinum pentru rezultatele deosebite,calitatea serviciilor oferite si orintarea catre client.

Filosofie

Management-ul performanţei este cel care stã la baza bunei desfãşurãri a activitãţilor Conexiuni Professional Service. Printr-o incurajare constantã a potenţialului capitalului uman de care dispune, compania considerã cã satisfacţia clientului este asiguratã doar de o echipã motivatã, care împãrtãşeşte viziunea şi valorile proprii Conexiuni Professional Service şi de calitatea excepţionalã a serviciilor oferite.

Viziune

Conexiuni Professional Service se evidenţiazã prin interesul special acordat nevoilor clienţilor sãi, manifestat atât prin oferirea produselor de înaltã clasã tehnologicã, cât şi prin consilierea constantã din partea echipei de specialişti.

Valori

  • Profesionalism
  • Comunicare eficientã
  • Iniţiativã
  • Determinare
  • Câştigarea şi susţinerea satisfacţiei clienţilor

Recomandari

Claudiu Stanescu
Director General

BCR Leasign

Primul proiect comun, respectiv montarea unor aparate de aer conditionat la principalele noastre sedii din Bucuresti, a fost demarat in anul 2007. Pe langa produsele de buna calitate puse la dispozitie, Conexiuni Professional Service a dovedit un inalt nivel calitativ pentru serviciile oferite.

Dr.Adrian Streinu-Cercel
Manager

INBI Prof. Dr. Matei Bals

Conexiuni Professional Service , a respectat clauzele contractuale din care mentionam: normele metodologice privind protectia mediului, protectia muncii, sistemul de management al calitatii, gaficul de executie si conditiile tehnice impuse.

Ing. Liviu Mihaila

STRABAG

Proiectul demarat in acest an intre STRABAG SRL si Conexiuni Professional Service SRL se dovedeste a fi doar inceputul unei relatii de afaceri de lunga durata.

Adrian Apostu - CEO

MEDCONS INSTAL SA

Apreciem operativitatea si eficienta manifestate in solutionarea cerintelor noastre, Conexiuni Professional Service dovedindu-se un partener de incredere, serios si foarte dedicat.