Fernox TF1 Omega Filter

597.00lei689.00lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Mic, dar puternic

Mic, dar puternic, Filtrul Fernox TF1 Omega Filter este cel mai nou filtru Fernox premiat din gama TF1. Filtrul Fernox TF1 Omega Filter este ideal pentru instalațiile în care spațiul și zonele de acces sunt restricționate. Constructia din nichel placat cu alama a filtrului respecta cele mai inalte specificații de calitate și este proiectat să dureze. Partile componente ale filtrului Fernox TF1 Omega Filter au 25 ani garanție.

 

Protectie maxima cu Fernox TF1 Omega Filter

Filtrul Fernox TF1 Omega Filter are o capacitate foarte buna de colectare a resturilor magnetice si non-magnetice. Combinand puterea unui magnet Nodymium personalizat si Tehnologia Hydronic pentru separarea particulelor, filtrul Fernox TF1 Omega Filter ajuta optimizarea performantei si eficientei sistemului de incalzire si prelungeste durata de viata a acestuia.

Specificații

temperatura maximă de funcționare: 100°C
presiunea maximă de operare: 10 bari
debitul maxim: 50 L/min
caracteristicile magnetice: puternice din neodim ansamblul magnetic
supapa de golire caracteristici: Ușor de instalat cu capacitate de orientare multiple
materialul filtrului: dure, falsificate construcția din alama cu nichel placare. Compatibil cu EN 12165-CW617N-M

Greutatea

TF1 Filtru Omega 22mm 1615 g (cu magnet și supapa de golire)
TF1 Filtru Omega 28mm 1695 g (cu magnet și supapa de golire)

Despre Fernox:

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, filtre de încălzire centrală, consumabile sanitare și servicii de testare si diagnosticare. Fernox a pionierat în dezvoltarea produselor eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile, în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de Cercetare și Dezvoltare și a investit într-o vastă echipă de cercetători și dezvoltatori din Marea Britanie, SUA și India.

Sediul Central Fernox se află în Woking, Marea Britanie. Fernox deține multiple fabrici în Europa. Fernox are birouri locale locale în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA. Fernox are intenția de a se extinde în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, Fernox a fost achiziționat de către Platform Specialty Products (PSP). Un Producător mondial diversificat dedicat pentru produse de înaltă tehnologie cât și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox operează ca afacere subsidiară a MacDermid Performance Solutions Group.


In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Fernox TF1 Omeaga Filter, va rugam sa contactati un consultant Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa service@professionalservice.ro.

 

Va multumim ca ati ales Professional Service!

Informații suplimentare

Brand compatibil

Ariston, Beretta, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Ferroli, Immergas, Vaillant, Viessmann

Destinat pentru

Centrale termice

Material

Metal

Tip Produs

Filtru

Utilizare

Intretinere si curatenie, Optimizare sistem climatizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fernox TF1 Omega Filter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *