fb_pixel

Pachet inlocuire centrala termica Ariston Cares Premium

SKU: Centrala Termica Ariston Cares Premium Categorie:

3,775.00lei4,075.00lei

STOC EPUIZAT

Ariston Cares Premium - Pachet inlocuire centrala termica Ariston

Ariston Cares Premium este o centrala termica in condensare, pe gaz, destinata incalzirii spatiului de locuit si prepararii de apa calda menajera. Aceasta are un design atractiv si dimensiuni reduse.

Datorita tehnologiei condensarii, Ariston Cares Premium va asigura o reducere de pana la 35% a valorii facturii de gaz, in comparatie cu o centrala conventionala cu o vechime de 10 ani.

Ariston Cares Premium beneficiaza de un nou afisaj LCD. Acesta a fost proiectat pentru maximizarea usurintei in utilizare, permitand navigarea facila si controlul complet asupra tuturor parametrilor de lucru ai centralei.

Dispunerea componentelor interne a fost complet reproiectata, facand instalarea si intretinerea centralei mult mai usoara si rapida, reducand astfel costurile de intretinere.Schimbatorul de caldura asigura disponibilitatea imediata a apei calde menajere.

Pachet inlocuire centrala termica Ariston Cares Premium include:

  • Centrala termica in condensare Ariston Cares Premium
  • Instalare
  • Punere in functiune (PIF)
  • Autorizatii
  • Abonament CPS Basic Gratuit pentru 1an
  • Garantie extinsa 2+2 ani

In cazul in care nu ati gasit informatiile dorite despre Pachet inlocuire centrala termica Ariston Cares Premium, va rugam sa contactati un consultant Conexiuni Professional Service la numarul de telefon 021 224 41 41 sau prin e-mail la adresa contact@cps.com.ro

 

Va multumim ca ati ales Conexiuni Professional Service!

PROMOȚII